Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Πάλι οι Τούρκοι για Στοχ!!

stox
Για ακόμη μια φορά, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Μίροσλαβ Στοχ μπαίνει στο επίκεντρο των ΜΜΕ της Τουρκίας.
Συγκεκριμένα, ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα του κρατικού αθλητικού καναλιού, www.trtspor.com.tr αναφέρει πως ο Σλοβάκος θα μείνει στον πάγκο για πρώτη φορά στη θητεία του στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως αυτή θα είναι η ποινή του τόσο για τα όσα λέγονται, γράφονται και ακούγονται τόσο για την εμφάνιση με Ολυμπιακό όσο για τα «άλλα».
Αναλυτικά, το www.trtspor.tr.com γράφει:
“Ο Μίροσλαβ Στοχ δεν έχει κατορθώσει να αποδώσει τα αναμενόμενα στον ΠΑΟΚ και για αυτόν τον λόγο η ομάδα του αποφάσισε να τον τιμωρήσει, κάτι που είχε κάνει και η Εθνική Σλοβακίας παλαιότερα. Ο νεαρός επιθετικός κατηγορήθηκε για έντονη ζωή εκτός γηπέδου με αρκετό αλκοόλ.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς, αποφάσισε να μην τον χρησιμοποιήσει στη βασική ενδεκάδα. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Άρη σε ένα σημαντικό παιχνίδι, κι αυτή θα είναι η πρώτη απουσία του Στοχ από το βασικό σχήμα στην καριέρα του στην Ελλάδα.
Υπάρχουν αρκετές φήμες για τη ζωή του Στοχ εκτός γηπέδου στη Θεσσαλονίκη. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την προηγούμενη αγωνιστική ήταν εξαφανισμένος και πλέον στον ΠΑΟΚ σκέφτονται σοβαρά τη συνεργασία των δύο πλευρών στο μέλλον. Οι οπαδοί, πάντως, λένε ότι ο Στοχ θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: