Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Θα γίνει του… Ρονάλντο!!

Έναν ιδιαίτερο τρόπο να στηρίξουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη… μάχη που δίνει για τη «Χρυσή Μπάλα» σκέφτηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης εν όψει του αγώνα με την Γαλατασαράι.

Θα γίνει του… Ρονάλντο!
Όποιος βρεθεί την προσεχή Τετάρτη στο «Μπερναμπέου» για τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Γαλατασαράι, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Champions League, θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει περισσότερους από 40.000 + 1 (τον κανονικό) Κριστιάνο Ρονάλντο!

Συγκεκριμένα, στην Ισπανία αναφέρουν πως οι οπαδοί της «βασίλισσας» σκοπεύουν να στηρίξουν με έναν ευφάνταστο τρόπο τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό στη μάχη που δίνει για το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας» και την κόντρα που έχει ανοίξει με τον πρόεδρο της FIFA, Ζεπ Μπλάτερ.

Η ιδέα ανήκει στους δύο μεγαλύτερους συνδέσμους του ισπανικού συλλόγου, «Clasica» και «Pena Barajas», οι οποίοι θέλησαν να τραβήξουν την προσοχή ολόκληρου του κόσμου στο ματς με τους Τούρκους, το οποίο θα θελήσουν να παρακολουθήσουν αρκετοί ποδοσφαιρόφιλοι.

Μάλιστα, είναι πιθανό το ενδεχόμενο να δημιουργήσουν ένα τεράστιο… βραβείο που θα παραπέμπει στη «Χρυσή Μπάλα» και θα δεσπόζει στις εξέδρες του γηπέδου των Μαδριλένων. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: