Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

«Θέλουμε βελτίωση στην άμυνα»

Δύσκολη θα είναι η αποστολή του ΑΓΟΡ στην Ελευσίνα κόντρα στον Πανελευσινιακό, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών.

«Θέλουμε βελτίωση στην άμυνα»
Ο Θανάσης Γιαπλές ζήτησε σαφή βελτίωση στην άμυνα, ώστε να έρθει η νίκη στα δυτικά προάστια, επισημαίνοντας πως ο αντίπαλος είναι αξιόλογος και πως έχει τελειώσει η περίοδος προσαρμογής, ποντάροντας και στην έλλειψη απουσιών από το ρόστερ.

Αναλυτικά: «Στόχος μας είναι η βελτίωση, η καλύτερη παρουσία, ειδικά αμυντικά, και, φυσικά, η νίκη την Κυριακή απέναντι στην Ελευσίνα. Θα είναι ένας δυνατός αγώνας, αφού, κατά τη γνώμη μου, ο Πανελευσινιακός διαθέτει ένα αξιόλογο σύνολο. Η περίοδος προσαρμογής έχει τελειώσει, όπως ανέφερα και στην συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι της Δευτέρας και ήρθε η ώρα να αποδείξουμε πρώτα στον εαυτό μας τι έχουμε καταφέρει και για τι, πραγματικά, είμαστε έτοιμοι, ξεκινώντας από το κυριακάτικο ματς.

Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε σοβαρά προβλήματα τραυματισμών και αυτό οφείλεται στην τύχη και στην καλή προετοιμασία, γεγονός που βοηθάει στο να είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι. Όλα τα παιδιά θα πρέπει να είναι έτοιμα να αγωνιστούν σε κάθε ματς. Μέσα από τη σκληρή δουλειά πιστεύω πως θα καταφέρουν αρκετά πράγματα. Ο Ράιτ στο πρώτο του ματς έδειξε πάρα πολύ καλά στοιχεία και ελπίζουμε σε ακόμα καλύτερες παρουσίες του».

Ο Κένι Γκάμπριελ συμπλήρωσε πως: «Η νίκη και ο τρόπος που θα το καταφέρουμε πρέπει να είναι συνέχεια στο μυαλό μας, ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα της Κυριακής. Στην άμυνα και στα ριμπάουντ θα πρέπει να επικεντρωθούμε και να καταφέρουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, όσο αυτό είναι εφικτό, αλλά πιστεύω πως αν παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε η νίκη θα είναι δική μας.

Ο Πανελευσινιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα, τρέχει αρκετά και είναι καλοί στα ριμπάουντ. Απολαμβάνω πάρα πολύ να καρφώνω, όπως θα έχετε δει, ειδικά στα αντίπαλα καλάθια. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και αγωνίζομαι με τα χρώματα του Ρέθυμνο Aegean».

Δεν υπάρχουν σχόλια: