Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Μάρκοβιτς: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Ο Νέναντ Μάρκοβιτς ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα του ΚΑΟΔ από τον Κολοσσό και γενικά την πτώση στην απόδοση της ομάδας του.

Μάρκοβιτς: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»
Έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη για το κακό πρόσωπο που παρουσιάζει εσχάτως μετά το εξαιρετικό του ξεκίνημα στο πρωτάθλημα ο ΚΑΟΔ δήλωσε ο Νέναντ Μάρκοβιτς μετά την ήττα από τον Κολοσσό στη Δράμα.

«Συγχαρητήρια στον Κολοσσό. Έγινε αυτό που περίμενα. Έχουν καλούς παίκτες, ορισμένους πολύ έμπειρους παίκτες και ήρθαν όλοι μαζί συγκεντρωμένοι και πάλεψαν για 40 λεπτά. Ποτέ κατά τη γνώμη μου δεν ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα, ακόμα και όταν ήμασταν μπροστά. Ποτέ δεν παίξαμε όπως θέλαμε να παίξουμε. Σε ορισμένες λίγες στιγμές ήμασταν επιθετικοί, όμως στα τελευταία 15 λεπτά χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, επιτρέποντας στον Κολοσσό να σκοράρει συνεχόμενα καλάθια χωρίς καν να κάνουμε φάουλ για να κόψουμε ρυθμό. Μέσα από αυτή την εξέλιξη του αγώνα βρήκαν την αυτοπεποίθηση και πέτυχαν κρίσιμα καλάθια τα οποία μας κόστισαν τη νίκη», ανέφερε ο Βόσνιος τεχνικός.

«Ίσως μετά την τρίτη νίκη που κάναμε να θεωρήσαμε ότι είμαστε καλή ομάδα και μπορούμε να κερδίσουμε χωρίς επιπλέον προσπάθεια, αλλά η πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Δεν έχουμε συγκεντρωθεί καθόλου στα τελευταία τρία παιχνίδια και σαν προπονητής αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη γιατί δεν παίξαμε το μπάσκετ που θέλουμε. Έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο ακόμη. Δεν υπάρχει χρόνος για στενοχώρια και να βάλουμε τα κλάματα. Πρέπει να ανασυγκροτηθούμε άμεσα και να δουλέψουμε ώστε να επιστρέψουμε γρήγορα στον τρόπο που παίζαμε στο ξεκίνημα της σεζόν», πρόσθεσε.

Ο Σταμάτης Μπένας τόνισε από την πλευρά των παικτών: «Συγχαρητήρια στον Κολοσσό. Για μας είναι μια οδυνηρή ήττα και θα πρέπει να την αναπληρώσουμε με εκτός έδρας νίκη όπως κάναμε και με τον Άρη. Για το παιχνίδι πιστεύω ότι ξεκινήσαμε καλά. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί στην άμυνα, εκτελέσαμε κατά γράμμα τις οδηγίες του κόουτς, κάτι που δεν κάναμε στο δεύτερο μέρος και προφανώς από αυτό ήρθε η ήττα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: