Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Σφαιρόπουλος: «Βελτιωθήκαμε στην πορεία»

Σημαντική, ειδικά μετά το κακό ξεκίνημα της ομάδας του στο ματς, χαρακτήρισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τη νίκη του Πανιωνίου επί του Ηλυσιακού με 69-64.

Σφαιρόπουλος: «Βελτιωθήκαμε στην πορεία»
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έμεινε ικανοποιημένος από το κακό ξεκίνημα του Πανιωνίου απέναντι στον Ηλυσιακό, αλλά κρατά τη βελτίωση που παρουσίασε η ομάδα του προοδευτικά στη διάρκεια του αγώνα.

«Μια νίκη που είναι πολύ σημαντική και μας ικανοποιεί το γεγονός ότι παρότι δεν ξεκινήσαμε καλά βελτιώσαμε την άμυνά μας και μετά το 15ο λεπτό ήμασταν πολύ καλοί αμυντικά… Πιέσαμε και σιγά-σιγά μέσα από την άμυνα και την καλύτερη επιθετική λειτουργία μπορέσαμε κερδίσουμε. Είχαμε αρκετή πίεση λόγω του κακού ξεκινήματος. Μας προβληματίζει που δεν ήμασταν από την αρχή καλοί στην άμυνα και αυτό λειτούργησε στην ψυχολογία εις βάρος μας. Κάθε νίκη είναι σημαντική. Πρέπει πιο συγκεντρωμένοι και έτοιμοι…. Συγχαρητήρια στον κόσμο που σε ένα ματς με νευρικότητα μας στήριξε με την φωνή του στις δύσκολες στιγμές. Συνεχίζουμε έχουμε μπροστά μας το σημαντικό παιχνίδι με την Σπαρτάκ και όλη μας η προσοχή είναι σε αυτό. Συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό για εμφάνισή του και συνολικά προσπάθεια του στο πρωτάθλημα», τόνισε ο τεχνικός των «κυανέρυθρων».

Κληθείς να σχολιάσει την εμφάνιση του Έρικ ΜακΚόλουμ, είπε: «Δεν μου αρέσει να μιλώ μεμονωμένα για παίκτες. Η προσπάθεια είναι ομαδική. Σίγουρα ήταν πολύ καλός επιθετικά. Είναι σπουδαίος επιθετικός. Θέλουμε όμως να ανέβει επίπεδο στην άμυνα και την οργάνωση».

Τους παίκτες του Πανιωνίου εκπροσώπησε ο Χρήστος Σαλούστρος: «Δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι. Στο πρώτο δεκάλεπτο δεχθήκαμε 23 πόντους και αυτό δεν είναι καλό. Ο Ηλυσιακός ήταν καλά διαβασμένος. Εμείς σιγά-σιγά καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και στην τελευταία περίοδο να πάρουμε μια μικρή διαφορά. Κρατάμε τη νίκη, αλλά όχι την εμφάνιση. Συνεχίζουμε γιατί έχουμε την Τετάρτη ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι με την Αγία Πετρούπολη. Αν το πάρουμε θα κάνουμε το μεγάλο βήμα», ανέφερε ο νεαρός άσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: