Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Κασίγιας: «Δεν τα παρατάω»

Αποφασισμένος να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις, προκειμένου να ξαναπάρει τη φανέλα του βασικού τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης, δηλώνει ο Ίκερ Κασίγιας.

Κασίγιας: «Δεν τα παρατάω»
Ο Ίκερ Κασίγιας βρίσκεται εδώ και δέκα μήνες στη σκιά του Ντιέγκο Λόπες, που έχει πάρει τη φανέλα του βασικού τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης στο… σπίτι του.

Ο εκ των αρχηγών της «βασίλισσας» αγωνίζεται μόνο στα παιχνίδια του Champions League και παραμένει η πρώτη επιλογή του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε στην εθνική Ισπανίας.

Ο ίδιος, παρά τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν περί αποχώρησής του, δεν το βάζει κάτω και δηλώνει αποφασισμένος να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις, προκειμένου να ξαναπάρει τη φανέλα του βασικού και στις εγχώριες διοργανώσεις.

«Πασχίζω για να ξαναγίνω βασικός, δεν θέλω να είμαι αναπληρωματικός. Αν δεν παίζω, προφανώς και δεν είμαι ευτυχισμένος, αλλά παλεύω για να ξανακερδίσω τη θέση μου. Δεν θα τα παρατήσω» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πρέπει να δώσω τη μάχη μου για κάθε παιχνίδι. Πρέπει να προπονούμαι και να δουλεύω σκληρά. Από εκεί και πέρα είναι θέμα του προπονητή. Αυτό που θέλω εγώ, είναι να βρίσκομαι στον σύλλογο, να κερδίσω όσα περισσότερα μπορώ και να είμαι στις επιλογές του προπονητή μου».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: