Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Τώρα βλέπουν τον… άλλον Ζόραν!

Διαφορετική είναι η συμπεριφορά του Ζόραν Μιλίνκοβιτς απέναντι στους παίκτες του Άρη, αφού ζητάει περισσότερα στις προπονήσεις και με τις επιλογές του στέλνει «μηνύματα».

Τώρα βλέπουν τον… άλλον Ζόραν
Απογοητευμένος από τη συμπεριφορά αρκετών ποδοσφαιριστών του Άρη, τους οποίους είχε εμπιστευτεί όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας, παρουσιάζεται ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός αισθάνεται «προδομένος», αφού παρείχε σε κάποιους επιπλέον στήριξη και δεν υπήρξε η ανάλογη ανταπόκριση. Ο Δημήτρης Ηλιάδης του έδωσε το ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλει για να αλλάξουν εικόνα οι «κίτρινοι», οι οποίοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Από εκείνη τη στιγμή έγινε αντιληπτή η διαφορά στη συμπεριφορά του 45χρονου προπονητή, αφού φωνάζει περισσότερο της προπόνηση, είναι πιο απαιτητικός και δεν χαρίζεται σε λάθη ακόμη και στην εκτέλεση μιας άσκησης ή όταν βλέπει έλλειψη ζωντάνιας ή διάθεσης.

«Πλέον θα παίζουν όσοι μπορούν, το θέλουν και το δείχνουν στην προπόνηση», είναι η ατάκα του Μιλίνκοβιτς, ο οποίος σκοπεύει να αφήσει στον πάγκο για ένα διάστημα τους είχαν πάρει τις φανέλες βασικού σπίτι τους, όπως οι Αγάνθο, Πουλίδο, Ψυχογιός, Οικονομόπουλος, Ιμπε.

Ήδη το πρώτο «μήνυμα» τούς το στέλνει εν όψει Τούμπας, αφού δεν βρίσκονται στα αρχικά του πλάνα. Κάποιοι ενδεχομένως να μείνει και εκτός αποστολής.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: