Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Έλειπε η ουσία!

Η έλλειψη αποτελεσματικότητας στην τελική προσπάθεια ήταν αυτό που στοίχισε στη Γλυφάδα και τελικά δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την έδρα του Αστέρα Μαγούλας.

Έλειπε η ουσία
Μετά το παιχνίδι, ο Λουτσιάνο αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο καλό ποδόσφαιρο της Γλυφάδας, το οποίο δεν συνδυάστηκε με νίκη. «Το 1-1 δεν με αφήνει ικανοποιημένο, ούτε και τους παίκτες μου. Όποια ομάδα παίζει με δέκα ποδοσφαιριστές, πρέπει η άλλη να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να τελειώσει το ματς. Αν όχι, θα το πληρώσει. Παρότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, δεν είμαστε αποτελεσματικοί. Έπρεπε να νικήσουμε τον Αστέρα, θα μας βοηθούσαν οι τρεις βαθμοί. Η Μαγούλα είναι καλή ομάδα και θέλει να φτιάξει κάτι ωραίο στο ελληνικό ποδόσφαιρο», ανέφερε ο Βραζιλιάνος τεχνικός.

Σε ερώτηση για τη διαιτησία και τα λάθη που έκανε, σχολίασε: «Την προηγούμενη εβδομάδα δεν μίλησα γιατί δεν μπορώ να μιλάω στον αέρα για φάσεις που δεν έχω δει και δεν είμαι σίγουρος. Σήμερα είδαν όλοι το ματς. Σε αυτή την κατηγορία δεν υπάρχουν ομάδες που μπορούν να δίνουν 1 εκ. ευρώ και να παίρνουν όποιον θέλουν. Όλοι προσπαθούμε με παιδιά που ψάχνουν την ευκαιρία τους».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: