Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Πού να είχε πίσω του και κανέναν Ριβάλντο…!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» με αφορμή τις τρομερές εμφανίσεις του Μήτρογλου. Η τεχνική, το πάρτι και το... πολυβόλο. Τώρα έτσι όπως το σκέφτομαι, ξέρετε τι μου ήρθε στο μυαλό; Μια απορία. Πόσα γκολ θα έβαζε ο Μήτρογλου αν είχε πίσω του σαν δεκάρι έναν Ριβάλντο.
Η έφεση
Κι αν όχι τον Ριβάλντο, τότε τον Ιμπαγάσα πιο νέο. Λέω, δηλαδή, για δυο παίκτες που έχουν φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού. Φαντάζεστε πόσα γκολ θα είχε βάλει μέχρι τώρα ο Μήτρογλου, με την έφεση που έχει στο σκοράρισμα;
Με τεχνική
Ο Ολυμπιακός έχει φτιάξει ένα δεμένο σύνολο και παίρνει πολύ καλά αποτελέσματα σε Ελλάδα κι Ευρώπη, όμως στα χαφ δεν έχει δα και τους τρομερούς παικταράδες, όσον αφορά την τεχνική τους. Κάποιο δεκάρι, για παράδειγμα, που να κάνει παπάδες. Οι περισσότεροι είναι πολύ καλοί στο να κλείνουν χώρους. Μόνο ο Τσόρι είναι πραγματικός τεχνίτης, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει κάνει πολλά καλά παιχνίδια και ψάχνει τα πατήματά του. Ενώ ο Ιμπαγάσα τον περισσότερο χρόνο είναι τραυματίας.
Τι πάρτι
Αν, λοιπόν, ο Μήτρογλου είχε για πασαδόρο τον Ριβάλντο στην ηλικία που ήταν ο Βραζιλιάνος όταν είχε πάει στον Ολυμπιακό, σκέφτεστε τι πάρτι θα γινόταν; Μπορεί να είχε βάλει και τα διπλάσια γκολ ως τώρα. Μήτρογλου – Σαβιόλα μπροστά και Ριβάλντο από πίσω να βγάζει μπαλιές.
Απίστευτες
Ή ο Ιμπαγάσα δυο, τρία χρόνια νεότερος απ’ ό,τι σήμερα. Ο Ιμπαγάσα, άλλωστε, μπορεί να κάνει απίστευτες μπαλιές έτσι όπως κόβει το μάτι του μέσα στο γήπεδο.
Όταν έφευγε
Τον Ριβάλντο, πάντως, ο Μήτρογλου δεν τον πρόλαβε στον Ολυμπιακό, αφού το καλοκαίρι που ο Βραζιλιάνος έφευγε, αυτός ερχόταν.
Σαν πολυβόλο
Όπως και να έχει, όλα αυτά είναι και κάπου θεωρητικά και υποθετικά, όμως συνηθίζονται στις ποδοσφαιροκουβέντες. Από εκεί και πέρα, το σίγουρο είναι ένα. Ότι ο Μήτρογλου βάζει γκολ σαν πολυβόλο είτε ξεκινάει σαν βασικός, είτε μπαίνει σαν αλλαγή, είτε φοράει την φανέλα του Ολυμπιακού, είτε αυτή της εθνικής.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: