Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Δεν θέλει τον «γάμο» Κουρτουά-Μπαρτσελόνα ο Μουρίνιο!!

Αρνητικός σε κάθε περίπτωση είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο στην ενδεχόμενη μεταγραφή του Τιμπό Κουρτουά στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου.

Δεν θέλει τον «γάμο» Κουρτουά-Μπαρτσελόνα ο Μουρίνιο
Εξαιρετικά δύσκολο φαντάζει αυτή τη στιγμή ο Τιμπό Κουρτουά να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα, αν και αυτή είναι μία από τις μεγάλες του επιθυμίες.

Ο Βέλγος τερματοφύλακας παρουσιάζεται ως φαβορί να διαδεχθεί τον Βίκτορ Βαλντές στα γκολπόστ των Καταλανών, όμως το μεγαλύτερο εμπόδιο ακούει στο όνομα: Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν προτίθεται να αφήσει τον διεθνή γκολκίπερ να πάει στους «μπλαουγκράνα», αφού θεωρεί πως είναι ο ιδανικός διάδοχος για τον Πετρ Τσεχ στην Τσέλσι.

Το συμβόλαιο του Κουρτουά με τους «μπλε» λήγει το καλοκαίρι του 2016, όμως τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στους «ροχιμπλάνκος» έχει αποδείξει πως αξίζει να είναι μεταξύ των κορυφαίων πορτιέρο του κόσμου, ενώ έχει προσαρμοστεί απόλυτα στις απαιτήσεις του ισπανικού πρωταθλήματος.

Από την πλευρά τους, οι Λονδρέζοι έχουν ήδη καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Βέλγο μέχρι το 2019, δηλαδή τρία χρόνια επιπλέον από το τρέχων συμβόλαιό του.

Αυτή είναι η μία επιλογή που δίνει ο Μουρίνιο στον διεθνή τερματοφύλακα ή άλλη είναι να μείνει στην Τσέλσι, η οποία θα αξιώσει εκείνη τα χρήματα που επιθυμεί για την παραχώρησή του και δεν θα είναι σε καμία περίπτωση όσα θα προσφέρει η Μπαρτσελόνα.

Η απόφαση του «Special One» μοιάζει τελεσίδικη και ο Κουρτουά είναι ενημερωμένος για αυτό.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: