Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Διαψεύδει τις φήμες ο Αγουέρο!!

Το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Σίτι διέψευσε ο Σέρχιο Αγουέρο, δηλώνοντας ικανοποιημένος από τις συνθήκες στους «πολίτες» και την Αγγλία γενικότερα.

Διαψεύδει τις φήμες ο Αγουέρο
Από τις ωραιότερες φάσεις της ζωής του περνάει στην Αγγλία και τη Μάντσεστερ Σίτι ο Σέρχιο Αγουέρο, βάζοντας παράλληλα τέλος στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να επιστρέφει στην Ισπανία για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Η αλήθεια είναι ότι είμαι ευτυχισμένος στην Αγγλία. Η ομάδα μού φέρεται πολύ καλά, είναι ήρεμα εδώ, είναι πολύ διαφορετικά το να είσαι στην Ισπανία ή στην Αργεντινή», τόνισε ο 25χρονος επιθετικός των «πολιτών» και συμπλήρωσε:

«Το μόνο πράγμα που κάνω είναι να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο, να ξεκουράζομαι, να είμαι σπίτι μου και να βγαίνω βόλτες ή να τρώω με την ησυχία μου».

Επίσης, ο «Κουν» αναφέρθηκε και για τα στοιχεία που μπορεί να βελτιώσει κάθε ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Premier League:

«Στο αγγλικό ποδόσφαιρο βελτιώνεσαι συνεχώς. Για παράδειγμα το να είσαι γρήγορος σου επιτρέπει να αναπτύξεις την συγκέντρωση και να τελειοποιήσεις την τεχνική σου. Κάθε μέρα μαθαίνεις και νιώθω πως έχω ακόμα να μάθω πολλά. Πάντα έλεγα πως – σε έναν αγώνα, παρακολουθώντας τον ή σε προπόνηση, μπορείς να μάθεις πράγματα. Είσαι σαν μία κανονική δουλειά. Είτε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις ή όχι».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: