Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Πρίντεζης: «Δεν είμαστε άτρωτοι»

Χαμηλούς τόνους κρατά ο Γιώργος Πρίντεζης παρότι η νίκη του Ολυμπιακού στη Μάλαγα τον διατηρεί αήττητο.

Πρίντεζης: «Δεν είμαστε άτρωτοι»
Ο Γιώργος Πρίντεζης έχει την εμπειρία για να μην πανηγυρίζει για τη νέα νίκη του Ολυμπιακού.

«Η ομάδα έχει χτίσει χαρακτήρα και στα τελευταία λεπτά έχει την ψυχολογία για να κερδίζει τα παιχνίδια. Δεν είμαστε άτρωτοι και θα έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα όλες οι ομάδες. Οι νίκες μάς δίνουν ηρεμία για να δουλέψουμε. Δημιουργούν ψυχολογία, ειδικά στους νέους παίκτες, αλλά είναι πολύ νωρίς και στο Top 16 θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα», ανέφερε ο πάουερ φόργουορντ της ομάδας.

Αναφερόμενος στην εικόνα του ματς, είπε: «Η Μάλαγα ήθελε πολύ τη νίκη και μπήκε πολύ δυνατά, σε αντίθεση με μας που δεν μπήκαμε όσο συγκεντρωμένα έπρεπε. Δεχτήκαμε πολλούς πόντους στο πρώτο ημίχρονο, χάσαμε και πολλά ριμπάουντ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί».

Για την επιστροφή του στη Μάλαγα, είπε: «Χαίρομαι που γύρισα πίσω. Πέρασα μια διετία που με σκληραγώγησε σαν άνθρωπο, είχα ατυχίες, αλλά μέσα από αυτό βελτιώθηκα».


Ντάνστον: «Μαθαίνουμε από κάθε ματς»

Ο Μπράιαντ Ντάνστον θεωρεί πως ο Ολυμπιακός μαθαίνει και χωρίς να χρειάζεται να… χάνει.

Ντάνστον: «Μαθαίνουμε από κάθε ματς»
Αναγνώρισε ο Μπράιαντ Ντάνστον πως η εικόνα του Ολυμπιακού ήταν κακή στο πρώτο μέρος του αγώνα με τη Μάλαγα, αλλά η απαιτούμενη μεταμόρφωση στην άμυνα έφερε την ανατροπή και μία ακόμη νίκη.

«Η επίθεση μας δεν ήταν πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο. Το πρόβλημα ήταν η άμυνα μας που ήταν τραγική, απλά δεν υπήρχε άμυνα στο πρώτο ημίχρονο. Έπρεπε να έχουμε συγκέντρωση από την αρχή του ματς. Συγκεντρωθήκαμε στην άμυνα στο δεύτερο και πήραμε τη νίκη. Δεν κοιτάμε το 6-0, αλλά κάθε ματς το προσεγγίζουμε διαφορετικά, κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι και μαθαίνουμε από κάθε ματς, γινόμαστε καλύτεροι μέσα από κάθε ματς», ανέφερε ο Αμερικανός σέντερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: