Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

«Ο χρόνος κυλάει υπέρ του»

«Ο χρόνος κυλάει υπέρ του»Σίγουρος για τη βελτίωση που θα έχει ο Παναθηναϊκός όσο συνεχίζεται η αγωνιστική περίοδος δήλωσε ο Γιώργος Καλαϊτζής στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

«Ο χρόνος κυλάει υπέρ του. Θα βρει σύντομα το σωστό δρόμο», τόνισε.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Γιώργου Καλαϊτζή στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και τους Μιχάλη Τσόσο και Σωτήρη Κωσταβάρα:

-για τον εφετινό Παναθηναϊκό:
«Ο Παναθηναϊκός μας έχει καλομάθει. Βάσει των αποτελεσμάτων που έχει μέχρι τώρα έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για το θέμα αυτό. Ποτέ η ομάδα όμως μέχρι τώρα δεν έχει παίξει ολοκληρωμένη. Πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι κάποια παιδιά είναι λίγο κουρασμένα. Αλλά ο χρόνος κυλάει υπέρ του. Θα βρει σύντομα το σωστό δρόμο».

-πού –κατά την γνώμη του- εστιάζεται το πρόβλημα:
«Είναι συνολικό γιατί μιλάμε για ένα ομαδικό άθλημα. Αλλά πια δεν παίζει την επιθετική άμυνα και δεν σε αναγκάζει να κάνεις το λάθος. Η γνώμη μου όμως είναι ότι θα το βρει στην πορεία και θα πιάσει τους στόχους που έχει θέσει.

-υπάρχει πρόβλημα ενέργειας στην ομάδα;
«Το πρόβλημα αυτό μπορεί να το διαχειριστεί. Έχει παίκτες που παίζουν με ενέργεια αλλά είναι τραυματίες. Βλέπουμε μια ομάδα που δεν έχει παίζει σε ένα ματς έτσι όπως έχει σχεδιαστεί. Όλοι βλέπουμε το ίδιο πράγμα… είτε γιατί είναι κάποιος κουρασμένος είτε γιατί λείπει και ένας ψηλός και δεν μπορούν να βγουν κάποια. Σε δύο μήνες θα ξεκινήσουν τα σημαντικά παιχνίδια. Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν πέρσι που η ομάδα συνέχισε μετά τον Ομπράντοβιτς.
Άλλα σχεδιάζεις άλλα σου βγαίνουν στην πορεία. Η καλή ομάδα βγαίνει από το πως αντιδρά στα προβλήματα. Ο ΠΑΟ έχει αποδείξει ότι ξέρει να διαχειρίζεται καταστάσεις δύσκολες. Απλώς δεν παίζει έτσι όπως μπορεί. Μόνο βελτίωση παίρνει το πράγμα.

-Για τον Δούκα;
«Είναι κάτι διαφορετικό. Πολύ καλή οργάνωση σε διοικητικό επίπεδο. Το περιβάλλον είναι πιο φιλικό, σαν μια παρέα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: