Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Παράσχος: «Να μην παρασυρθούμε»

Ο τεχνικός του Ατρομήτου, Γιώργος Παράσχος, μίλησε για το ματς με τη Βέροια και τόνισε πως οι Περιστεριώτες δεν πρέπει να παρασυρθούν από τη βαθμολογική θέση του αντιπάλου. Για το εντός έδρα παιχνίδι του Σαββάτου με τη Βέροια μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου ο Γιώργος Παράσχος. Ο τεχνικός των Περιστεριωτών τόνισε πως οι παίκτες του δε θα πρέπει να παρασυρθούν από τη βαθμολογική θέση της «βασίλισσας του Βορρά», που είναι ουραγός με 7 βαθμούς.
«Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μας παρασύρει η βαθμολογική θέση της Βέροιας. Είναι μια ομάδα που έχει προβλήματα στην έδρα της αλλά εκτός έδρας ψάχνει πάντα να πάρει αποτέλεσμα και το έχει καταφέρει σε τρία παιχνίδια.
Εμείς αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι η τελική μας προσπάθεια χωρίς να έχουμε παράπονα από τα παιδιά γιατί η απόδοση τους είναι πάντα σε υψηλό επίπεδο αλλά μερικές φορές δεν παίρνουμε ότι μας αναλογεί.
Πρέπει να είμαστε λοιπόν αποτελεσματικοί και πιστεύω ότι στο τέλος εμείς θα είμαστε οι νικητές. Όπως σε κάθε παιχνίδι μέσα στο Περιστέρι έτσι και αύριο θέλουμε την συμπαράσταση των φιλάθλων μας που πάντα στέκονται στο πλευρό μας», ήταν τα λόγια του.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: