Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Μιραλάς: «Χάος το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός»

Μια από τις πιο τρομακτικές εμπειρίες στην καριέρα του χαρακτήρισε τα ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού ο Κέβιν Μιραλάς, στην «Express» με αφορμή το ντέρμπι ανάμεσα σε Έβερτον και Λίβερπουλ.

Μιραλάς: «Χάος το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός»
Αν μπορούσε με μια λέξη να χαρακτηρίσει ο Κέβιν Μιραλάς το ελληνικό ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό τότε αυτή θα ήταν η λέξη χάος!

Με αφορμή το ντέρμπι της Λίβερπουλ ο πρώην ερυθρόλευκος άσος έκανε δηλώσεις στην «Express» παραλληλίζοντας το ντέρμπι της Έβερτον με τη Λίβερπουλ, με των «αιωνίων» στην Ελλάδα.

«Έχω παίξει στην Ελλάδα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και μπορώ να πως η εμπειρία μου ήταν διαφορετική. Χάος! Είναι ένα ντέρμπι που γίνεται στο γήπεδο και ένα διαφορετικό εκτός γηπέδου. Μπορεί να γίνει τρομακτική η εμπειρία», τόνισε, ο 26χρονος άσος.

Στην συνέχεια ο Κέβιν Μιραλάς ρωτήθηκε για το πώς βρίσκει τον τρόπο παιχνιδιού του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ σε σχέση με αυτό του Ντέιβιντ Μόγιες:

«Ο Ρομπέρτο (Μαρτίνεθ) μας έχει περάσει στην Έβερτον την ισπανική επιρροή. Παίζω με τον τερματοφύλακα, την άμυνα, τη μεσαία γραμμή και την επίθεση. Πολλοί παίκτες ακουμπάνε τη μπάλα. Είναι διαφορετικό. Με τον Ντέιβιντ Μόγιες έπαιζα πιο άμεσα με τον Φελαϊνί».

Τέλος ο παίκτης της Έβερτον έδωσε και την πρόβλεψη του για το αυριανό μεγάλο ντέρμπι της Λίβερπουλ: « Θα νικήσουμε 2-1 και θα σκοράρουμε εγώ και ο Ρομέλου (Λουκάκου)». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: