Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Έτοιμος ο Γκοϊάν, πρεμιέρα για Σανκαρέ!!

Πανέτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη είναι ο Ντορίν Γκοϊάν, ο οποίος ενσωματώθηκε πλήρως στο πρόγραμμα των υπολοίπων στον Αστέρα Τρίπολης.

Έτοιμος ο Γκοϊάν, πρεμιέρα για Σανκαρέ
Οι υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της Ρουμανίας ολοκληρώθηκαν, η ομάδα της πατρίδας του δεν πήγε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και ο Ντόριν Γκοϊάν επέστρεψε στις προπονήσεις του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Στάικος Βεργέτης, είδε τον έμπειρο αμυντικό του να προπονείται κανονικά, να βγάζει όλο το πρόγραμμα και να τίθεται στη διάθεσή του για την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής με τον Εργοτέλη.

Από εκεί και πέρα, προέκυψε ένα πρόβλημα και έχει να κάνει με τον Γιώργο Μπαντή. Ο έμπειρος τερματοφύλακας υπέστη ένα τράβηγμα στο δεξί του χέρι και αναμένεται να μείνει εκτός αποστολής, με τον Γιώργο Γεωργακόπουλο να παίρνει τη θέση του.

Τέλος, την πρώτη του προπόνηση με τον Αστέρα έκανε ο Καλίφα Σανκαρέ, ο οποίος πλέον, επέστρεψε για τα καλά. Δικαίωμα συμμετοχής, ωστόσο, θα έχει από την 1η Γενάρη. Εκτός για την αναμέτρηση του Ηρακλείου, είναι ο τιμωρημένος Γκιράν Εντό και ο τραυματίας Δημήτρης Κουρμπέλης. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: