Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Μόγιες: «Σίγουρος ότι δεν είμαστε εκτός τίτλου»

Παρά το κακό ξεκίνημα που έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στα τελευταία παιχνίδια η αγωνιστική ανάκαμψη είναι εμφανής, γεγονός που κάνει τον Ντέιβιντ Μόγιες να θεωρεί πως είναι ακόμα φαβορί.

Μόγιες: «Σίγουρος ότι δεν είμαστε εκτός τίτλου»
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέτος έκανε ένα πολύ κακό ξεκίνημα, και η ήττα από τη Σίτι την έφερε στη 12η θέση. Πλέον έχοντας ένα αήττητο σερί εννέα αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις και η νίκη κόντρα στην πρωτοπόρο Άρσεναλ, έχουν αντιστρέψει το κλίμα «Old Trafford». Η αλλαγή στη διάθεση έχει γεμίσει με πίστη και αισιοδοξία τον Nτέιβιντ Μόγιες για περαιτέρω βελτίωση της ομάδας.

«Ποτέ δεν το σκέφτηκα ότι είμαστε εκτός τίτλου. Η αλλαγή προπονητή είναι σίγουρο ότι θα προκαλούσε προβλήματα στην ομάδα. Το σερί των νικών όμως μαζί με την προσωπικότητα των παικτών μας, μάς έβγαλαν από αυτή την κρίση», δήλωσε ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου για τον αγώνα με την Κάρντιφ.

«Έχω δηλώσει επανειλημμένες φορές, ότι η Γιουνάιτεντ έχουν αποδείξει μέσα στα χρόνια ότι βελτιώνονται κατά τη διάρκεια των αγώνων. Όλα τα χρόνια μου στην Έβερτον πάντα ξεκινούσαμε άσχημα επίσης. Ευτυχώς έχουμε αρχίσει να βρίσκουμε τα πατήματά μας και θα συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε», είπε ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο Ντέιβιντ Μόγιες.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: