Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Λαζαρίδης: «Μας έκανε καλό η διακοπή»

Νέο ξεκίνημα μετά τα δύο αρνητικά αποτελέσματα που είχε πριν τη διακοπή φιλοδοξεί να κάνει σήμερα ο Ατρόμητος απέναντι στη Βέροια, όπως δήλωσε ο Νίκος Λαζαρίδης.

Λαζαρίδης: «Μας έκανε καλό η διακοπή»
Η ισοπαλία με τον Παναιτωλικό και η ήττα από τον Πανιώνιο πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος έκοψαν τη φόρα του Ατρομήτου, που θέλει να κάνει ένα… restart σήμερα υποδεχόμενος τη Βέροια στις 17:15.

«Νομίζω ότι μας έκανε καλό. Δουλέψαμε πάνω σε αυτά που έπρεπε να δουλέψουμε. Τα δύο τελευταία παιχνίδια δεν ήταν ότι καλύτερο για μας. Αλλά ευελπιστώ από το επόμενο παιχνίδι με την Βέροια να κάνουμε μια καινούρια αρχή και να επιστρέψουμε στις νίκες», δήλωσε στη Nova ο Νίκος Λαζαρίδης.

Για το ματς με τη Βέροια, που θα έχει νέο προπονητή (Ντόστανιτς), ο στόπερ της ομάδας του Περιστερίου είπε: «Κάθε παιχνίδι έχει τις δικές του δυσκολίες. Δε θα είναι εύκολο. Νομίζω ότι πρέπει να μπούμε πολύ δυνατά από την αρχή. Είναι μια ομάδα με νέο προπονητή και θα έρθουν με άλλη ψυχολογία στο Περιστέρι να παίξουν. Πρέπει να μπούμε δυνατά ώστε να πετύχουμε ένα γρήγορο τέρμα. Πρέπει να αποφύγουμε κάποια συνολικά ομαδικά λάθη που κάναμε στα δύο τελευταία παιχνίδια για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: