Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Βεργέτης: «Βάζει τη μπάλα κάτω ο Εργοτέλης»

Το εγκώμιο της ομάδας του Εργοτέλη, έπλεξε, μιλώντας στη Nova ο Στάικος Βεργέτης του Αστέρα Τρίπολης, ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης, την Κυριακή.

Βεργέτης: «Βάζει τη μπάλα κάτω ο Εργοτέλης»
Στον τρόπο παιχνιδού του Εργοτέλη, αλλά και στην παρουσία των επικίνδυνων Διαμαντάκου και Βερπακόφσκις στάθηκε ο Στάικος Βεργέτης του Αστέρα Τρίπολης. Ο νεαρός τεχνικός μίλησε στη Nova για την αναμέτρηση της Κυριακής στο Ηράκλειο και τα στοιχεία που πρέπει να προσέξει η ομάδα της Αρκαδίας, για να φύγει με θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη: «Η ομάδα μας βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση από άποψης απόδοσης. Θεωρώ ότι και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια είχαμε το πάνω χέρι. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά στο δρόμο που έχουμε χαράξει ως φιλοσοφία παιχνιδιού. Ο Εργοτέλης παίζει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και έχω την αίσθηση ότι θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι».

Για το πώς περιμένει τον Εργοτέλη: «Δεν θεωρώ ότι οι δύο ομάδες θα κλειστούν πίσω. Θα κλείσουν τους χώρους και όταν έχουν την κατοχή θα παίξουν ανάλογα με το στυλ τους. Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Ο Εργοτέλης βάζει την μπάλα κάτω και προσπαθεί με ενέργειες να την περάσει στο κέντρο και από εκεί στην επίθεση. Μου αρέσει ο τρόπος που παίζει και δεν είναι τυχαία η πορεία του έως τώρα. Πρέπει να δούμε τα ατού του, να τα καταπολεμήσουμε και να κοιτάξουμε πως θα γίνουμε απειλητικοί. Οι παίκτες στο κέντρο του Εργοτέλη έχουν οργανωτικό πνεύμα όπως και ο Διαμαντάκος είναι αρκετά επικίνδυνος. Μου αρέσουν τα άκρα του Εργοτέλη όπως ο Βερπακόφσκις που μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα».

Για το πώς πρέπει να παρουσιαστεί ο Αστέρας: «Πρέπει να διαφυλάξουμε το μηδέν στην άμυνα. Είναι κάτι που μας προβληματίζει και έχουμε τις λύσεις πιστεύω να ανταπεξέλθουμε. Έχουμε αρχίσει να βγάζουμε μια επιθετική ανάπτυξη από τα άκρα και σε αυτό το στυλ θα βασιστούμε. Η διακοπή λειτουργεί σαν αναζωογόνηση οργανική, λίγο αποφόρτιση από τα παιχνίδια. Υπάρχει αδημονία για το κάθε παιχνίδι αλλά εμείς θα δούμε που πονάμε και προσπαθούμε να το βελτιώσουμε. Ο Γκοϊάν είναι ένας παίκτης με πολλές παραστάσεις. Μας έλειψε στο παιχνίδι με την Ξάνθη και ελπίζω να μας ξαναδώσει αυτή την αυτοπεποίθηση στο κέντρο της άμυνας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: