Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

«Να διορθώσουμε τα λάθη μας»

Ομαδικότητα και βελτίωση σε συγκεκριμένους τομείς θέλει να δει από τους παίκτες του Πανιωνίου ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, στο επικείμενο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό.

«Να διορθώσουμε τα λάθη μας»
Ο Πανιώνιος υποδέχεται το Σάββατο (23/11, 18:00) τον Ηλυσιακό για την 7η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών και ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», Γιάννη Σφαιρόπουλος, περιμένει να δει από τους παίκτες του στο παρκέ βελτίωση στην ομαδική λειτουργία.

«Παίζουμε με έναν αντίπαλο, που στηρίζεται στην αθλητικότητα των ξένων παικτών του και στην εμπειρία των Ελλήνων. Ο Ηλυσιακός είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα στο γήπεδο, η οποία έχει προσανατολισμούς στο αμυντικό και επιθετικό παιχνίδι της. Για μας είναι σημαντικό να λειτουργήσουμε καλύτερα ως ομάδα. Να διορθώσουμε τα λάθη των τελευταίων αγώνων. Να παίξουμε, επίσης, έξυπνα σε άμυνα και επίθεση, ούτως ώστε να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας», σχολίασε ο Έλληνας κόουτς.

Από την πλευρά των παικτών, ο Σέντερ της ομάδας, Βασίλης Σίμτσακ, είπε: «Είναι ένα ακόμη δύσκολο ματς στην έδρα μας. Κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Προερχόμαστε από ένα δυνατό παιχνίδι με αντίπαλο την Ραντνίτσκι και από ταξίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να εφαρμόσουμε το πλάνο μας και να δείξουμε προσοχή. Ο Ηλυσιακός παίζει πειθαρχημένο μπάσκετ και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Ανδρέα Μολφέτα

Ο ιδιοκτήτης Ηλίας Λιανός, ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Βουνάτσος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΑΕ Πανιώνιος εκφράζουν την βαθιά θλίψη τους για την απώλεια του Ανδρέα Μολφέτα και τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του.

Ο Ανδρέας Μολφέτας υπηρέτησε το φίλο σωματείο του Απόλλωνα Πάτρας από τις θέσεις του παίκτη, του προπονητή και του προέδρου με πραγματική αγάπη για το μπάσκετ και ανιδιοτέλεια. Για την μεγάλη προσφορά του στο πατραϊκό και ελληνικό μπάσκετ θα τον θυμόμαστε πάντα. Θα μας τον θυμίζουν, άλλωστε, τα παιδιά, τα εγγόνια και οι υπόλοιποι απόγονοι του, που συνεχίζουν το έργο του στον Απόλλωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: