Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

«Κόκκινος διάβολος» μέχρι το 2015 ο Κάρικ!

Τη συνεργασία του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέκτεινε ο Μάικλ Κάρικ μέχρι το καλοκαίρι του 2015.

«Κόκκινος διάβολος» μέχρι το 2015 ο Κάρικ
Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2015 ο Μίκαελ Κάρικ, καθώς ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα.

Οι καλές εμφανίσεις του διεθνούς αμυντικού μέσου έπεισαν τόσο τον Ντέιβιντ Μόγιες, όσο και τη διοίκηση της ομάδας, ώστε να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο.

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να επεκτείνω το συμβόλαιο μου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πραγματικά απολαμβάνω το ποδόσφαιρο!», είπε ο πρώην άσος της Τότεναμ και συμπλήρωσε:

«Ο σύλλογος έχει περάσει από μερικές αλλαγές μετά από την πρόσληψη του Ντέιβιντ Μόγιες. Έχω κερδίσει πολλούς τίτλους τα χρόνια που αγωνίζομαι εδώ και ανυπομονώ για να κατακτήσω και άλλους στο μέλλον».

Ακόμα, για την ανανέωση του Μάικλ Κάρικ μίλησε και ο Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του ποδοσφαιριστή του:

«Είμαι ενθουσιασμένος! Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, αληθινός επαγγελματίας και είναι υπέροχο που ο ίδιος έχει δεσμευτεί με την ομάδα».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο 32χρονος αμυντικός μέσος αναρρώνει από τον τραυματισμό του στον αχίλλειο τένοντα και αναμένεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους στα μέσα του Δεκεμβρίου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: