Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Μάχη στο «Nick Galis Hall»

Η αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο «Nick Galis Hall» ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της έβδομης αγωνιστικής της Α1.

Μάχη στο «Nick Galis Hall»
Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι και η έβδομη αγωνιστική της Α1, στην οποία ξεχωρίζει το ματς του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο «Nick Galis Hall». Οι «κίτρινοι» προέρχονται από μεγάλη νίκη στην Πάτρα επί του Απόλλωνα, ενώ οι «πράσινοι» θα παραταχθούν χωρίς τον Στεφάν Λάσμε, αλλά με τον Μάικ Μπατίστ που δηλώθηκε ξανά στο ρόστερ της Α1 αντί του Πινγκ Σανγκ. Το «τριφύλλι» έχει 15 σερί νίκες απέναντι στον Άρη, με την τελευταία νίκη των Θεσσαλονικέων να είναι το 82-75 στις 24 Φεβρουαρίου του 2008.

Το Σάββατο ο ΚΑΟΔ φιλοξενεί στη Δράμα τον Κολοσσό, που προέρχεται από την πρώτη του νίκη στην Α1 αλλά θα έχει στον πάγκο τον Μιχάλη Κουταλιανό, στη θέση του απολυθέντος Βασίλη Φραγκιά. Ο καταπονημένος από τα συνεχή ταξίδια, αλλά φορμαρισμένος ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στα Τρίκαλα απέναντι στους Θεσσαλούς που ψάχνουν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα. Ο αήττητος στη Νέα Σμύρνη Πανιώνιος χωρίς τον τραυματία Μάριο Μπατή φιλοξενεί τον Ηλυσιακό, που ψάχνει την πρώτη του νίκη εκτός έδρας στη φετινή Α1, αλλά και την πρώτη του νίκη επί των «κυανέρυθρων» για το πρωτάθλημα μετά από εννιά σερί ήττες.

Την Κυριακή η Νέα Κηφισιά, που διαμαρτυρήθηκε εντόνως για τη διαιτησία του αγώνα με τον Ηλυσιακό, επιδιώκει να φτάσει στην πρώτη εντός έδρας νίκη στην ιστορία της στην Α1 απέναντι στον ανεβασμένο μετά τη νίκη επί του Ικάρου που πήρε ανάσα μετά την επικράτηση επί του ΚΑΟΔ στη Χαλκίδα. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι και το ματς του Πανελευσινιακού με το Ρέθυμνο, δύο ομάδων που έχουν από τρεις νίκες.

Τη Δευτέρα ο Ολυμπιακός εκτίει την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας της έδρας του φιλοξενώντας τον Απόλλωνα Πάτρας, ο οποίος «έχασε» τον πρόεδρο και μεγάλο ευεργέτη του, Ανδρέα Μολφέτα, την Πέμπτη. Ο Σέντρικ Σίμονς θα λείψει και πάλι από τους αήττητους Πειραιώτες, που έχουν μόνο νίκες στην κανονική περίοδο και μετρούν μόλις μία ήττα σε 33 αγώνες από τους Αχαιούς.

Αναλυτικά η έβδομη αγωνιστική:

Σάββατο 23 Νοεμβρίου

16.00 ΚΑΟΔ-Κολοσσός Ρόδου
18.00 Τρίκαλα-ΠΑΟΚ (Novasports 3)
18.00 Πανιώνιος-Ηλυσιακός

Κυριακή 24 Νοεμβρίου

16.00 Νέα Κηφισιά-Ίκαρος Χαλκίδας
16.00 Άρης-Παναθηναϊκός (Novasports 3)
16.00 Πανελευσινιακός-Ρέθυμνο

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου

ΣΕΦ (κθ) 19.15 Ολυμπιακός-Απόλλων Πάτρας (Δημόσια Τηλεόραση)

Η επόμενη αγωνιστική

Σάββατο 23 Νοεμβρίου

16.00 Ολυμπιακός-Άρης (Δημόσια Τηλεόραση)
16.00 Κολοσσός Ρόδου-Νέα Κηφισιά
17.00 Απόλλων Πάτρας-Πανελευσινιακός
18.00 Ίκαρος Χαλκίδας-Πανιώνιος
19.00 ΠΑΟΚ-ΚΑΟΔ (Novasports)

Κυριακή 24 Νοεμβρίου

16.00 Ρέθυμνο-Τρίκαλα

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου

17.00 Ηλυσιακός-Παναθηναϊκός (Novasports) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: