Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Μουρίνιο: «Οι μεγάλοι προπονητές δεν μιλούν για όσα γίνονται στη φυσούνα»

Αντίπαλος αμυντικός κατήγγειλε ότι τον αποκάλεσε «παίκτη Μίκυ Μάους». Ο Ζοσέ Μουρίνιο όμως αρνήθηκε κατηγορηματικά ν’ απαντήσει. Γιατί οι μεγάλοι, όπως τόνισε, δεν μιλούν για όσα γίνονται στη φυσούνα.

Μουρίνιο: «Οι μεγάλοι προπονητές δεν μιλούν για όσα γίνονται στη φυσούνα»
Τα γυρίζει από ‘δω, τα γυρίζει από ‘κει, πάντα στο τέλος (όποιο θέμα κι αν συζητά) ο Ζοσέ Μουρίνιο καταλήγει στο ίδιο συμπέρασμα: Ότι είναι… μεγάλος.

Ενόψει της επιστροφής της Τσέλσι στην Premier League, ο Πορτογάλος ερωτήθηκε για τα συμβάντα που σημειώθηκαν μετά τη λήξη του τελευταίου αγώνα που είχε δώσει πριν τη διακοπή.

Τότε που χρειάστηκε ένα «πέτσινο» πέναλτι του Ραμίρες στο 96’ για ν’ αποσπάσει ισοπαλία 2-2 απ’ τη Γουέστ Μπρομ στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Και τότε που υπήρξε ένταση στη φυσούνα και καταγγελίες απ’ τον Γιόνας Όλσον (αμυντικού των αντιπάλων) ότι του μίλησε υποτιμητικά.

Όταν κλήθηκε ν’ απαντήσει λοιπόν αν όντως τον αποκάλεσε… «παίκτη Μίκυ Μάους», ο Μουρίνιο υποβάθμισε αρχικά το θέμα: «Το παιχνίδι είναι παιχνίδι. Και όταν τελειώνει στη φυσούνα συμβαίνουν μερικές φορές πράγματα, κάποιες κουβέντες παραπάνω… Ούτε επιθέσεις, ούτε τίποτα άλλο».

Και στη συνέχεια κατάφερε να συνδυάσει «αιχμή» στον Όλσον με δική του αυτό-αποθέωση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι μεγάλοι παίκτες, οι μεγάλοι προπονητές και οι μεγάλες ομάδες δεν μιλούν ποτέ γι’ αυτά που γίνονται στη φυσούνα». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: