Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

«Καλά κάνουν και φοβούνται τον Ολυμπιακό…»

Ο Χρήστος Μαρμαρινός δεν δίνει… άδικο στους αντιπάλους του Ολυμπιακού που λιγοψυχούν στο τέλος των αγώνων βλέποντας τις συνεχείς νίκες που κάνουν με ανατροπή.

«Καλά κάνουν και φοβούνται τον Ολυμπιακό…»
Ο Ολυμπιακός πέτυχε μία ακόμη νίκη με ανατροπή και το ερώτημα είναι αν οι αντίπαλοί του μπαίνοντας στην τελική ευθεία ενός αγώνα φοβούνται, όπως φάνηκε να συμβαίνει την Παρασκευή με τη Μάλαγα.

«Καλά θα κάνουν γιατί πρέπει να ξέρουν ότι όταν παίζουν με τον Ολυμπιακό κανείς δεν θα παρατήσει το παιχνίδι ποτέ. Οι παίκτες αυτοί έχουν μάθει να μην παρατάνε το παιχνίδι ποτέ και να κερδίζουν στο τέλος. Οι παίκτες κάνουν τη φανέλα», δήλωσε ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Χρήστος Μαρμαρινός.

Πάντως ανέφερε τα παράπονα της τεχνικής ηγεσίας από την εικόνα του πρώτου μέρους. «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε χάσει την ηρεμία μας και είχαμε βγει εκτός πλάνου. Αυτό δεν πρέπει να ξαναγίνει. Κρατάμε τη μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο μέρος. Μια εκτός έδρας νίκη, ειδικά στην Ισπανία, είναι πολύ σημαντική. Ακόμη είμαστε σε περίοδο χτισίματος», τόνισε.

Τέλος, ερωτηθείς για τον κορυφαίο παίκτη της ομάδας, απάντησε: «Τα τρίποντα του Σπανούλη ήταν πολύ καθοριστικά, αλλά πρέπει να σταθούμε στον Περπέρογλου, που έκανε αυτά που του ζητήθηκαν ακριβώς, στον Λοτζέσκι που μας κράτησε στο σκορ, την περιφερειακή άμυνα του Μάντζαρη και του Λοτζέσκι και σε άλλα παιδιά που βοήθησαν πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: