Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Μάρκοβιτς: «Να επιστρέψουμε… στην αρχή»

Να επιστρέψει στις εμφανίσεις που έκανε στην αρχή της σεζόν περιμένει από τον ΚΑΟΔ στον αγώνα του Σαββάτου με τον Κολοσσό στη Δράμα το Σάββατο (16:00) για την έβδομη αγωνιστική.

Μάρκοβιτς: «Να επιστρέψουμε… στην αρχή»
Βελτίωση, προκειμένου να ξαναβρεί τον καλό της εαυτό, περιμένει από την ομάδα του ο Νέναντ Μάρκοβιτς στην αναμέτρηση του ΚΑΟΔ με τον Κολοσσό στη Δράμα για την έβδομη αγωνιστική.

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια ισορροπημένη και καλή ομάδα όπως αυτή του Κολοσσού, με την ιδιαιτερότητα της αλλαγής προπονητή», δήλωσε ο Βόσνιος τεχνικός και συνέχισε: «Εμείς από την μεριά μας θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τα πράγματα που δεν κάναμε καλά στα τελευταία παιχνίδια και να επανέλθουμε στις αρχικές μας εμφανίσεις. Η διάθεση και ενέργεια που θα δείξουμε είναι μεγάλης σημασίας για την έκβαση του αγώνα. Περιμένουμε την στήριξη του κόσμου, είναι κάτι που το χρειάζεται η νεανική ομάδα μας».

Ο γκαρντ της ομάδας, Λάζερικ Τζόουνς, τόνισε: «Μετά από μια κακή εμφάνιση και ήττα την προηγούμενη αγωνιστική, θα πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουμε στο παιχνίδι με τον Κολοσσό να παρουσιάσουμε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο. Πρόκειται για πολύ δύσκολο παιχνίδι που όμως θα παλέψουμε σκληρά για να κερδίσουμε. Η στήριξη του κόσμου θα είναι σημαντική για μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: