Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Πλαβούκος: «Μας αλλάζει η ψυχολογία»

Το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα μετά από αρκετό καιρό θα επιχειρήσει να πάρει η Βέροια με την επιστροφή του Ράτκο Ντόστανιτς στην ομάδα, όπως δήλωσε ο Παναγιώτης Πλαβούκος στη Nova.

Πλαβούκος: «Μας αλλάζει η ψυχολογία»
Ο Ράτκο Ντόστανιτς είναι από τα μέσα της εβδομάδας ο νέος προπονητής της Βέροιας. Στις τάξεις της «βασίλισσας του Βορρά» επικρατεί η πίστη ότι μπορούν να επιστρέψουν στον δρόμο επιτυχιών, κάτι που εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Παναγιώτης Πλαβούκος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 19χρονος επιθετικός στο Novasports

Για την αναμέτρηση με τον Aτρόμητο:

«Η αλήθεια είναι ότι η εικόνα μας δεν ήταν τόσο καλή. Με το νέο τεχνικό θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στον Ατρόμητο και να επικεντρωθούμε σε αυτά που μας ζητάει. Είναι μονόδρομος το συγκεκριμένο παιχνίδι και θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος με καλούς παίκτες στην επίθεση. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε πειθαρχημένοι στο παιχνίδι μας και να κλειδώσουμε τα ατού τους».

Για το νέο προπονητή:

«Δείχνει ότι θέλει να αλλάξει κάποια πράγματα και του αρέσει το επιθετικό παιχνίδι. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι θέλει να μας αλλάξει την ψυχολογία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: