Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Ο ανθρώπινος Κριστιάνο Ρονάλντο…!!

Το ανθρώπινο πρόσωπό του έδειξε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που βρέθηκε στο στούντιο ισπανικού ραδιοφωνικού σταθμού και απάντησε σε ερωτήσεις παιδιών που πάσχουν από λευχαιμία.

Ο ανθρώπινος Κριστιάνο Ρονάλντο…
Πιο προσιτός από ποτέ… Πιο ώριμος από ποτέ… Πιο ανθρώπινος από ποτέ…

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού «Cadena COPE» και στην εκπομπή «El Partido de las 12», μαζί με τρία παιδιά, που πάσχουν από λευχαιμία και ένα που είναι δότης μυελού.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, που απάντησε σε όλες (!) ανεξαιρέτως τις ερωτήσεις, εξέφρασε την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης, τόνισε ότι δεν έχει εμμονή με τη «Χρυσή Μπάλα», ενώ δεν παρέλειψε να πει ότι πλέον λόγω εμπειρίας και ηλικίας, έχει αλλάξει συμπεριφορά εντός και εκτός γηπέδων.

«Δεν θέλω να σκέφτομαι ιδιαίτερα το μέλλον, όταν το παρών είναι πολύ καλό. Αυτή τη στιγμή νοιώθω ότι θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στη Ρεάλ Μαδρίτης. Περνάω υπέροχα, μου αρέσει γιατί παίζω στην καλύτερη ομάδα του κόσμου και δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι άλλο. Ζω ένα όνειρο κάθε φορά που αγωνίζομαι στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και βλέπω ανθρώπους να με αγαπούν. Δεν υπάρχει άλλος τέτοιος σύλλογος στον κόσμο» δήλωσε αρχικά ο 28χρονος άσος.

Ερωτώμενος για το αν νοιώθει ο κορυφαίος στον κόσμο, απάντησε: «Νομίζω ότι μπορούμε συνέχεια να βελτιωνόμαστε. Είμαι σε μια από τις καλύτερες φάσεις της καριέρας μου και ελπίζω να παραμείνω σε αυτό το επίπεδο μέχρι το τέλος. Ξέρω ότι η φετινή εκδήλωση για τη ‘Χρυσή Μπάλα’ είναι τον Ιανουάριο, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα πάω. Προτιμώ να μην λέω τίποτε, γιατί δεν εξαρτάται μόνο από εμένα. Πάντως, δεν έχω εμμονή με αυτό… Αν, πάντως, κερδίσω, θα πω σε όλους σας να έρθετε στο πάρτι μου!».

Τέλος, έδωσε απάντηση ακόμη και για την αλλαγή συμπεριφοράς του που είναι ξεκάθαρη τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου. «Η ηλικία και η εμπειρία μου πλέον, με κάνουν να βλέπω διαφορετικά τα πράγματα, από ό,τι πριν τέσσερα χρόνια και πλέον δεν υπάρχει λόγος να με σχολιάζει ο Τύπος. Θεωρώ ότι αποτελεί μέρος της εξέλιξής μου και είμαι ευτυχισμένος γι’ αυτό…» ήταν η απάντηση του «CR7». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: