Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Δια βίου αποκλεισμός από την εθνική για Μούτου

«Ξινό» θα βγει στον Μούτου το αστείο που έκανε αναφερόμενος στον Πιτσούρκα. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ρουμανίας επέβαλε δια βίου αποκλεισμό από τις εθνικές ομάδες στον 34χρονο ποδοσφαιριστή.

Δια βίου αποκλεισμός από την εθνική για Μούτου
Ο παίκτης της Αζαξιό είχε ανεβάσει φωτογραφία στο facebook, μετά το Ελλάδα-Ρουμανία 3-1, αντικαθιστώντας το κεφάλι του 57χρονου τεχνικού με αυτό του… Mr Bean, και σχολιάζοντας: «Θα προκριθούμε σίγουρα». Μάλιστα, έσπευσε να κατεβάσει τη συγκεκριμένη φωτογραφία την ίδια ημέρα, αλλά οι άνθρωποι της ομοσπονδίας βρήκαν τα στοιχεία που χρειαζόντουσαν για να τον τιμωρήσουν.

inner

Ο Μούτου δεν έχει καλές σχέσεις με τον Πιτσούρκα και ο τελευταίος έχει να τον καλέσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας από τον περασμένο Μάρτιο. Ο πρώην επιθετικός της Τσέλσι πιθανόν να θεώρησε για αυτόν λόγο ότι αυτό το… πείραγμα δεν θα του κόστιζε. Ωστόσο, ο Πιτσούρκα κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελέσει παρελθόν από την εθνική ομάδα και ίσως να έβγαινε από το «ψυγείο» ο Μούτου με την άφιξη του νέου τεχνικού, ο οποίος μάλλον θα είναι ο Νταν Πετρέσκου.

Αλλά πλέον θα πρέπει να βγάλει από το μυαλό του το ενδεχόμενο να φορέσει ξανά τη φανέλα της εθνικής Ρουμανίας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: