Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Συλλυπητήρια από ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ για Μολφέτα!

Η ΕΟΚ και ο ΕΣΑΚΕ εξέφρασαν τη θλίψη τους για το θάνατο του Ανδρέα Μολφέτα.

Συλλυπητήρια από ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ για Μολφέτα
Ο Ανδρέας Μολφέτας έφυγε χθες από τη ζωή στα 67 του χρόνου αφήνοντας πιο φτωχό το ελληνικό μπάσκετ. ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ με ανακοινώσεις τους εξέφρασαν τη θλίψη τους για το θάνατο του πρώην παίκτη και προέδρου του Απόλλωνα Πατρών, που συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο του αχαϊκού μπάσκετ.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ: «Το ΔΣ της ΕΟΚ πληροφορήθηκε με θλίψη το θάνατο του Ανδρέα Μολφέτα, ενός υπηρέτη του μπάσκετ με τεράστια προσφορά στο άθλημα και τον αγαπημένο του Απόλλωνα Πατρών. Η ομοσπονδία εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος».

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ: «Ο πρόεδρος Γιώργος Χαλβατζάκης και το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ εκφράζουν την βαθιά τους λύπη για την απώλεια του Ανδρέα Μολφέτα! Το ελληνικό μπάσκετ και ο Απόλλωνας Πάτρας έχασαν μια χαρισματική προσωπικότητα, ένα κορυφαίο παράγοντα που υπηρέτησε το άθλημα σε όλη του την ζωή με πάθος και ήθος! Υπήρξε παίκτης του μπάσκετ τη δεκαετία του 1960, ενώ τα βήματά του ακολούθησε και ο γιός του ο οποίος έπαιξε επίσης στον Απόλλωνα. Από τη θέση του προέδρου, ο Ανδρέας Μολφέτας κατάφερε να αναγεννήσει τον ιστορικό σύλλογο της Πάτρας και να τον επαναφέρει από την Β’ Εθνική στα "σαλόνια" της Α1 του ελληνικού μπάσκετ. Όλοι στον ΕΣΑΚΕ εκφράζουν τα πιο θερμά συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Ανδρέα Μολφέτα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: