Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Πλάθα: «Σπουδαία ομάδα ο Ολυμπιακός»

Ο Ζοάν Πλάθα υποκλίθηκε στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού και στάθηκε στα λάθη της ομάδας του μετά την ήττα της Ουνικάχα.

Πλάθα: «Σπουδαία ομάδα ο Ολυμπιακός»
Στην έλλειψη διάρκειας και συγκέντρωσης απέδωσε ο Ζοάν Πλάθα την ήττα της Ουνικάχα Μάλαγα από τον Ολυμπιακό, για τον οποίο μίλησε με πολύ εγκωμιαστικά λόγια.

«Για να είσαι ανταγωνιστικός σε αυτό το επίπεδο πρέπει να παίζεις στο μέγιστο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και αυτό δεν το κάναμε σήμερα. Ο Ολυμπιακός έχει πολλή ποιότητα, αλλά αν δεν είσαι συγκεντρωμένος κάνεις τη ζωή τους πιο εύκολη. Οι αντίπαλοί μας είναι σπουδαία ομάδα, δεν έχουν χάσει ούτε έναν αγώνα φέτος και μην ξεχνάμε πως πρόκειται για τους πρωταθλητές Ευρώπης. Στο φινάλε του αγώνα έπαιξαν πιο δυναμικά στην άμυνα και ήταν πιο εύστοχοι στα μακρινά σουτ. Η επιθετική τους άμυνα μάς έβγαλε από το ρυθμό μας, μας ανάγκασε να πάρουμε πιο δύσκολα σουτ και έπεσαν τα ποσοστά μας», τόνισε.

Όσο για τη δύσκολη συνέχεια της ομάδας του στη διοργάνωση, δομένου ότι έχει τέσσερις ήττες σε έξι ματς, ο Ισπανός τεχνικός είπε: «Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα. Απομένουν άλλα τέσσερα παιχνίδια και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Πρέπει να βελτιωθούμε μέσα από την προπόνηση. Η Ζιέλονα Γκόρα είναι μία καλή ομάδα όπως απέδειξε με τις τελευταίες εμφανίσεις της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: