Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Ανανέωσε με Λίβερπουλ ο Σουάρες!!

Δεν το κουνάει από τη Λίβερπουλ ο Λουίς Σουάρες! Ο... on fire Ουρουγουανός υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο με τους «κόκκινους», βάζοντας φρένο στις ορέξεις άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων!

Ανανέωσε με Λίβερπουλ ο Σουάρες!
Με την φανέλα της Λίβερπουλ θα συνεχίσει να αγωνίζεται για αρκετά χρόνια ακόμα ο Λουίς Σουάρες! Οι «κόκκινοι» ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Ουρουγουανό επιθετικό, ο οποίος υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο, δίχως να γίνει γνωστή η χρονική διάρκειά του!

Βάσει των ρεπορτάζ, αυτό θα έχει πενταετή ισχύ, ενώ είναι πολύ πιθανό να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του συλλόγου, μετά την αύξηση αποδοχών που του έγινε!

Ο 26χρονος άσος είναι πρώτος σκόρερ στην Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη στιγμή, με 17 τέρματα, διανύει μια εκπληκτική φόρμα, οδηγεί τη Λίβερπουλ εκ του ασφαλούς και είναι από τις βασικές αιτίες που οι οπαδοί της ονειρεύονται ξανά τίτλο, ύστερα από 24 χρόνια!

«Είμαι χαρούμενος που υπέγραψε νέο συμβόλαιο και θα μείνω στη Λίβερπουλ και στο μέλλον. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και όσο περνάει ο καιρός η ομάδα βελτιώνεται όλο και περισσότερο. Πιστεύω πως μπορώ να κατακτήσω τρόπαια στο μέλλον και να παίξω το καλύτερο ποδόσφαιρο που μπορώ. Γι’ αυτά θα προσπαθήσω. Χωρίς αμφιβολία, στην απόφασή μου ρόλο έπαιξαν και οι οπαδοί, λόγω της αγάπης που μου δείχνουν. Είμαι πάντα περήφανος να αγωνίζομαι για λογαριασμό τους», ανέφερε ο Σουάρες στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση.

«Αυτά τα νέα είναι τρομερά για όλους που έχουν σχέση με το σύλλογο: για τους παίκτες, για τους ιδιοκτήτες και κυρίως για τους οπαδούς. Ο Λουίς είναι ένας παίκτης παγκοσμίου επιπέδου και το ότι εξασφαλίσαμε την μακρόχρονη παραμονή του είναι ενδεικτικό αυτού που προσπαθούμε να πετύχουμε. Το πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι σε ηλικία 26 ετών τα καλύτερα χρόνια του είναι μπροστά του και γνωρίζουμε ότι θα τον δούμε να φτάνει στην κορυφή της απόδοσής του με τη φανέλα της Λίβερπουλ», ανέφερε ο προπονητής των «κόκκινων», Μπρένταν Ρότζερς.

inner

inner

inner
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: