Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

«Διαφορετικός Παναθηναϊκός στο Top 16»

Βέβαιος ότι ο Παναθηναϊκός θα παρουσιάσει διαφορετική εικόνα στο Top 16 της Euroleague εμφανίστηκε ο προπονητής της Μακάμπι Ντέιβιντ Μπλατ, μετά τη νίκη της ομάδας του επί των «πράσινων».

«Διαφορετικός Παναθηναϊκός στο Top 16»
Την εκτίμηση του για τον Παναθηναϊκό αλλά και την σιγουριά τους ότι οι «πράσινοι» θα παρουσιάσουν άλλο… πρόσωπο στο Top 16 εξέφρασε ο Ντέιβιντ Μπλατ μετά τη νίκη της Μακάμπι επί των «πράσινων», για την τελευταία αγωνιστική του Δ’ ομίλου της Euroleague.

«Ποτέ δεν είναι τόσο εύκολα. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα για τρία δεκάλεπτα επιτρέποντας στον αντίπαλο μας να πετύχει μόλις 35 πόντους. Αυτό δεν είναι εύκολο ειδικά κόντρα σε έναν αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός και μάλιστα στην έδρα του», είπε αρχικά ο Αμερικανοϊσραηλινός κόουτς και συνέχισε:

«Έχω σεβασμό στον Παναθηναϊκό ως ομάδας, στον προπονητή και στους παίκτες του. Έχουν ποιότητα που αρμόζει στον όνομα του συλλόγου. Τώρα όλα αρχίζουν από την αρχή. Στο Top 16 θα δείτε διαφορετικό Παναθηναϊκός, όπως και διαφορετική Μακάμπι. Θα βρει ρυθμό ο Παναθηναϊκός».

Όσο για την «ομάδα του λαού» και το μέλλον της στους «16» της Euroleague; «Ελπίζω να είμαστε καλύτεροι. Δεν παίξαμε με φουλ ρόστερ από την αρχή της σεζόν, είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Χάσαμε τον Σον Τζέιμς, ο Ντέβιν Σμιθ μπαίνει και βγαίνει. Αν είμαστε υγιείς θα είμαστε σε υψηλό επίπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: