Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Γιάνκοβιτς: «Πρέπει να σοβαρευτούμε»

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς τόνισε την ανάγκη να βελτιωθεί άμεσα ο Παναθηναϊκός.

Γιάνκοβιτς: «Πρέπει να σοβαρευτούμε»
Δεν αναζήτησε δικαιολογίες στους τραυματισμούς ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μετά την ήττα από τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ.

«Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να σοβαρευτούμε. Είχαμε και πολλούς τραυματισμούς, δεν κάναμε προπονήσεις όλοι μαζί, αλλά αυτά πρέπει να τα βάλουμε στην άκρη», τόνισε, ενώ για τη συνέχεια στην Ευρωλίγκα, είπε: «Αργά ή γρήγορα θα αντιμετωπίζαμε δυνατές ομάδες. Αν η φόρμα μας είναι καλή κι εμείς είμαστε όπως πρέπει, δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Όσο για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό τη Δευτέρα να είμαστε έτοιμοι. Θέλουμε να ξεχάσουμε αυτή την εμφάνιση, να δούμε τα λάθη μας και πιστεύω τη Δευτέρα θα είμαστε πιο έτοιμοι».


Ούκιτς: «Καλύτεροι τη Δευτέρα για να έχουμε πιθανότητες»

Καλύτερος, από ότι στο ματς με την Μακάμπι, θα πρέπει να παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός τη Δευτέρα αν θέλει να έχει πιθανότητες να νικήσει τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Ρόκο Λένι Ούκιτς.

Ο άτυχος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι, Ρόκο Λένι Ούκιτς, που ένιωσε ενοχλήσεις και δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό μίλησε για τον τραυματισμό του, αλλά και για το επικείμενο παιχνίδι των «πράσινων» με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

«Στην τελευταία άμυνα του πρώτου μέρους ένιωσα ένα… τσίμπημα στο πόδι. Kάναμε μια γρήγορη εξέταση με τον γιατρό της ομάδας και αποφασίσαμε να μην το ρισκάρουμε με τη συμμετοχή μου. Την Παρασκευή θα κάνω εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος», είπε αρχικά ο Κροάτης και πρόσθεσε αναφορικά με το ματς με τους Ισραηλινούς:

«Κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι. Δεν βγάλαμε αρκετή ενέργεια, δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση, χάσαμε πολλά σουτ. Δεν ήταν η βραδιά μας. Η Μακάμπι δεν μας… ταιριάζει όσον αφορά στα match up και αυτό φάνηκε και στις δύο μεταξύ μας αναμετρήσεις».

Όσο για το ματς με τον Ολυμπιακό; «Ελπίζω τη Δευτέρα να παρουσιαστούμε καλύτεροι ώστε να έχουμε πιθανότητες να νικήσουμε».


Μπράμος: «Αργήσαμε…»


Καθυστερημένα ο Παναθηναϊκός… μπήκε στο παιχνίδι με την Μακάμπι σύμφωνα με δηλώσεις του Μάικ Μπράμος μετά τη λήξη του.

Ο διεθνής φόργουορντ παραδέχθηκε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του δεν άρχισαν καθόλου καλά το ματς.

«Πάντα θέλουμε να νικάμε αλλά δεν το κάναμε. Αργήσαμε να ξυπνήσουμε στο παιχνίδι και στη συνέχεια δεν μπορέσαμε να ανατρέψουμε την κατάσταση», ήταν το σχόλιο του για το παιχνίδι.

«Όχι, δεν σκεφτόμασταν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Το κάθε παιχνίδι εμείς το βλέπουμε διαφορετικά. Θα το κοιτάξουμε τώρα που ήρθε η ώρα και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για το ματς», ανέφερε στη συνέχεια και κατέληξε σχολιάζοντας για τον ενδεχόμενο απουσίας του Ούκιτς στο παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους.

«Είναι σημαντικό... Είναι ένας από τους πλέι-μέικερ που έχουμε στην ομάδα. Θα έχουμε προβλήματα αλλά θα πρέπει εμείς που θα παίξουμε να δουλέψουμε πιο σκληρά αν απουσιάζει για να μπορέσουμε να βρούμε τις λύσεις αυτές στο παρκέ. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια σημεία και να δουλέψουμε στις προπονήσεις για να βελτιωθούμε στα σημεία που πρέπει», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: