Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Σπανός στο Metropolis: «Ξεκάθαρο φαβορί για τη δεύτερη θέση o ΠΑΟΚ»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» τοποθετήθηκε ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός. «Έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι από δύο ποιοτικές ομάδες. Μας μένει μια πικρία γιατί ισοφαριστήκαμε στο τέλος. Βάσει της εικόνας των δύο ομάδων, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο» τόνισε ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου του Περιστερίου ερωτηθείς για το προχθεσινό παιχνίδι, ενώ σχολιάζοντας την μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας του και το πιστεύει πως αυτή μπορεί να κοντράρει τον ΠΑΟΚ για τη δεύτερη θέση, σημείωσε:

«Μας ικανοποιεί που βρισκόμαστε σταθερά σε ένα υψηλό επίπεδο. Αυτό καταξιώνει μια ομάδα, η διάρκεια. Καταναλώσαμε πολλή ενέργεια με τον Παναθηναϊκό τον οποίο κερδίσαμε, δεν τα καταφέραμε με τον ΠΑΟΚ που είναι καλύτερος από πέρσι με περισσότερες λύσεις. Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μας και θέλουμε να μπούμε με προδιαγραφές στα πλέι οφ. Πέρσι μπήκαμε σε αυτά χωρίς βαθμούς και αυτό μας κόστισε. Θέλουμε να είμαστε ψηλά ως το τέλος και στα πλέι οφ να δούμε τι θα πετύχουμε.

Σίγουρα θέλουμε να τερματίσουμε στην πρώτη θέση τους, αλλά αυτό δεν είναι εύκολο. Τολμώ να πω πως ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος από πέρσι. Έχουμε βέβαια ακόμα 19 αγωνιστικές, δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι το ακλόνητο φαβορί για το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ το ξεκάθαρο φαβορί για τη δεύτερη θέση και από εκεί και πέρα υπάρχουν 3-4 ομάδες που θα παλέψουν για τα πλέι οφ. Εμείς, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Παναθηναϊκός και η Ξάνθη». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: