Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

«Ο Άρης μπορεί να σωθεί»

Αισιόδοξος ότι ο Άρης μπορεί να αποφύγει τον υποβιβασμό, εμφανίστηκε ο Σούλης Παπαδόπουλος, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στην τεχνική ηγεσία των «κίτρινων».

«Ο Άρης μπορεί να σωθεί»
Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Άρη έκανε ο Σούλης Παπαδόπουλος. Λίγο μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ για την επαναπρόσληψή του και την παρουσίασή του στους παίκτες από τον πρόεδρο, Λάμπρο Σκόρδα, ο έλληνας τεχνικός μίλησε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο των «κίτρινων».

«Δεν περίμενα ότι θα είναι, αυτή την εποχή, τελευταίος ο Άρης. Στόχος είναι να βάλουμε, από κάτω, τις άλλες ομάδες. Στόχος είναι το κάθε παιχνίδι και η κάθε προπόνηση. Αύριο μεθαύριο θα είναι μαζί μου και οι συνεργάτες μου. Αν τα καταφέρουν θα έρθουν νομίζω και θα πάνε όλα καλά με τη δουλειά. Δεν περιμένουμε την τύχη. Μην ψάχνουμε για δικαιολογίες, γιατί έχουν τελειώσει. Υπεύθυνοι είμαστε εγώ και οι παίκτες. Πρέπει να το καταλάβουν τα παιδιά για να μείνουμε στην κατηγορία, όπως έγινε και πέρσι», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Αυτό που μετράει είναι η διάρκεια. Δε θα ήμουν εδώ αν δεν είχα πετύχει πέρσι. Μένουν 18 ματς και πρέπει να έχουμε διάρκεια. Πολλοί λένε πως είμαστε τελειωμένοι. Αφήστε τους να το λένε. Πέρσι κανείς δεν περίμενε να μείνει ο Άρης. Φέτος η ομάδα πάει να πέσει αγωνιστικά και όχι διοικητικά, όπως έγινε με την ΑΕΚ. Αγωνιστικά θα σωθούμε»

Τέλος για το αν θεωρεί ότι η επιστροφή του αποτελεί προσωπική δικαίωση, ανέφερε: «Δε νιώθω δικαίωση που ξανάρχομαι. Η δικαίωση ήρθε από τον κόσμο το καλοκαίρι. Θα ήμουν τρελός εάν πίστευα ότι δεν θα πάει καλά η ομάδα, γι` αυτό και ήρθα πέρσι. Δικαίωση φέτος θα είναι η σωτηρία και η προσπάθεια των παικτών. Φέτος, θα με θυμούνται ακόμα πιο ωραία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: