Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Κλωτσάει την σωτηρία ο Άρης…!!

«Ντου από Παντού» για το «Χ» του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης και τι μπορεί να σημαίνει αυτό το αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους. Το χρυσάφι και ο... Μέσι. Πας πριν δυο αγωνιστικές στην Κρήτη. Προηγείται ο Εργοτέλης 2-0, μπαίνει μέσα ο Τάτος και το γυρνάει μόνος του. Τρομερή ανατροπή 2-3.
Κι εκεί που είσαι έτοιμος να πάρεις το τρίποντο, γίνεται η αδράνεια και ο Μπαντιμπανγκά ισοφαρίζει. Πότε; Στο 95! Αντί, δηλαδή, να καταπιείς την μπάλα εκεί πέρα και να το ρίξεις στις καθυστερήσεις, γίνεται το 3-3. Για μερικά δευτερόλεπτα ο Άρης δεν θα ήταν σήμερα στους 11 β., αλλά στους 13.
Χρυσάφι
Και μιλάμε τώρα ότι ο κάθε πόντος είναι χρυσάφι όταν βρίσκεσαι στην τελευταία θέση και οι άλλοι απομακρύνονται από σένα.
Στραβό
Γίνεται σήμερα το ματς και προηγείται ο Αστέρας. Σαν πρωτάρης ο Κοντοές την πατάει με το τράβηγμα, πέναλτι. Και βαράει ο Αγκάνθο ένα σουτ άψυχο. Και στραβό. Όπου να’ ναι η μπάλα. Στα σκουπίδια η χρυσή ευκαιρία, δηλαδή. Ακόμα και προς το τέρμα να πήγαινε το τόπι, θα το απέκρουε ο τερματοφύλακας.
Την κουτούλησε
Μετά από λίγο, όμως, του’ φεξε ξανά του Άρη. Κάνει την γκάφα ο γκολκίπερ του Αστέρα, την κουτουλάει την μπάλα ο Αγκάνθο, 1-1. Ενώ θα μπορούσε να είναι 2-1.
Ποιος Μέσι;
Και στο τελευταίο λεπτό, φεύγει μόνος του ο Μανιάς κι αντί να κάνει το πλασέ, θέλει να περάσει και τον τερματοφύλακα τύφλα να’ χει ο Μέσι. Μα είναι δυνατόν; Να κοιτάς πώς θα μπεις με την μπάλα στα δίχτυα ενώ μπορείς να τελειώσεις την φάση με ένα απλό πλασεδάκι;
Και κλαίει την μοίρα του
Κι αντί, λοιπόν, ο Άρης να έχει 15 πόντους και να είναι πάνω από Απόλλωνα, Βέροια, είναι τελευταίος στους 11 β. και κλαίει την μοίρα του. Και πάει να παίξει τώρα με τα Γιάννενα του Τσιώλη. Πολύ δύσκολο παιχνίδι.
Κλωτσάει ή δεν κλωτσάει την σωτηρία, λοιπόν; Σε δυο ματς θα μπορούσε να έχει 4 β. παραπάνω, αν ήταν πιο προσεκτικός. Κι έχει μείνει χωρίς τρίποντο στο Κλ. Βικελίδης για έναν ολόκληρο γύρο. Κι ενώ παλεύει η ομάδα. Όλα τα δίνει. Έχει πρόβλημα στα γκολ, όμως. Και σ’ αυτά που τρώει και σ’ αυτά που δεν βάζει.
Δεν σε γεμίζει
Από την άλλη, ο Αστέρας είχε κι αυτός ευκαιρίες για να πάρει το ματς, αλλά εμένα δεν μ’ άρεσε. Δεν με γεμίζει σαν ομάδα, όπως πέρυσι που έκανε πράματα και θάματα. Είναι πιο αργός ο Αστέρας, έχουν χαλάσει οι αυτοματισμοί του, ενώ και κάποιοι παίκτες που φύγανε δεν έχουν αντικατασταθεί από ισάξιους. Έτσι φαίνεται μέχρι τώρα τουλάχιστον.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: