Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013

Κόντρα Ολυμπιακού-ΕΟΚ!

Έντονη δυσαρέσκεια για την ΕΟΚ εκφράζουν στον Ολυμπιακό καταγγέλλοντας άρνηση να δοθούν στην ΚΑΕ τις προσκλήσεις που δικαιούται για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Η απάντηση της ομοσπονδίας.

Κόντρα Ολυμπιακού-ΕΟΚ
Άναψαν τα αίματα λίγο πριν τον μεγάλο ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Αυτή τη φορά όχι ανάμεσα στους «αιωνίους», αλλά μεταξύ των «ερυθρόλευκων» και της ΕΟΚ. Οι πρωταθλητές Ευρώπης κατήγγειλαν πως «… υπάλληλος της ΚΑΕ πήγε στα γραφεία της ομοσπονδίας για να παραλάβει τις 15 προσκλήσεις που δικαιούται ο Ολυμπιακός. Εκεί ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ Τάκης Τσαγκρώνης και οι υπάλληλοι τις Ομοσπονδίας αρνήθηκαν να τις παραδώσουν».

Από πλευράς ομοσπονδίας υποστηρίζεται πως τις προσκλήσεις ζήτησε άγνωστος άνδρας αρνούμενος να επιβεβαιώσει την ταυτότητά του και να επικυρωθεί αυτή μέσω της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ενώ γίνεται λόγος για προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων.

Στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ αναρτήθηκε σχετική γραπτή δήλωση του Τάκη Τσαγκρώνη: «Το πρωί της Παρασκευής 20/12, εμφανίστηκε στο γραφείο μου, όπου βρισκόμασταν με μέλη του ΔΣ της ΕΟΚ, άγνωστος άνδρας και επί λέξει είπε θέλω τις προσκλήσεις του Ολυμπιακού. Σε ερώτηση για το ποιος είναι και ποιος τον στέλνει, απάντησε τι σημασία έχουν αυτά, δώσε μου τις προσκλήσεις. Όπως ο καθένας καταλαβαίνει, οι προσκλήσεις του φιλοξενούμενου για τέτοιον αγώνα, δεν θα μπορούσαν να δοθούν στον κάθε τυχόντα. Ενημέρωσα τον εν λόγω κύριο ότι έπρεπε να επικοινωνήσω με τους ανθρώπους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, για να μου επιβεβαιώσουν ότι ήταν δικός τους απεσταλμένος, αφού ουδείς με είχε ενημερώσει για την άφιξή του. Την ίδια ώρα, εκείνος αποχώρησε εκστομίζοντας ύβρεις. Προσπάθειες δημιουργίας εντυπώσεων και απαράδεκτες συμπεριφορές, επιστρέφονται στους εμπνευστές τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: