Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Λάκης Οικονομίδης στο Metropolis: «Βαδίζει προς πλήρη υγεία ο ΠΑΟΚ»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα» μίλησε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Λάκης Οικονομίδης και αναφέρθηκε στην νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου η οποία αποφασίστηκε στην γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Για να λειτουργήσει μια ανώνυμη εταιρεία θα πρέπει να γίνονται τέτοιες κινήσεις. Είναι υποχρέωση του αφεντικού της ομάδας από τη στιγμή που από τα λογιστικά φαίνεται ότι πρέπει να γίνει η αύξηση. Εμένα αυτό που με ικανοποιεί είναι το γεγονός ότι με τα χρήματα που μπαίνουν στη νέα αύξηση ο ΠΑΟΚ βαδίζει προς πλήρη υγεία. Δεν πήρε καμιά μικρή ομάδα ο Σαββίδης. Ο Σαββίδης πήρε την μεγαλύτερη ομάδα στη Βόρεια Ελλάδα με το 50% των Ελλήνων δίπλα της. Πήρε μια ιδιαίτερη ομάδα, με ένα ιδιαίτερα απαιτητικό κόσμο και πρεπει να την «περπατήσει» σωστά. Όταν καταφέρει και τακτοποιήσει και το ζήτημα των χρεών τότε θα έχει εξυγιανθεί πλήρως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και θα μπορεί μετά να δει τί οφέλη μπορεί να αποκομίσει επιχειρηματικά ο Ιβάν Σαββίδης από τον ΠΑΟΚ».

Για το αν έπιασαν τόπο τα χρήματα: «Εν μέρει έπιασαν και εννοώ ότι οι παίκτες που υπάρχουν αυτήν την στιγμή έχουν τη σιγουριά τους. Όλα δουλεύουν αρμονικά. Αυτό είναι σίγουρα θετικό. Τώρα όσον αφορά τον σχεδιασμό και εκεί έχουμε επιτυχίες κατά ένα μεγάλο ποσοστό. Ωστόσο, με την ομάδα που έχεις δεν μπορείς να πας για πρωτάθλημα. Όταν λες ότι πας για πρωτάθλημα προσπαθείς να φτάσεις τον αντίπαλό σου και να τον ξεπεράσεις».

Για το πώς βλέπει το μέλλον του ΠΑΟΚ: «Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος, ωστόσο θέλω το κάτι παραπάνω. Θέλω να φτάσουμε σε ένα επίπεδο που θα μπορούμε να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό, γιατί κόντρα αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: