Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Μποροβήλος στο Metropolis: «Το Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη τον Άρη»

Ο αντιπρόεδρος της Σούπερλιγκ και πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», μιλώντας για το παιχνίδι του Άρη με την Αρκαδική ομάδα, σχολιάζοντας παράλληλα τις εξελίξεις στο διοικητικό επίπεδο των κίτρινων.

Αναλυτικά:

Για το χθεσινό παιχνίδι: «Πιστεύω έγινε ένα καλό παιχνίδι, ο Άρης είχε τα διοικητικά προβλήματα, αυτό είχε επιρροή για την ομάδα, κυνηγούσε την νίκη και πιστεύω πως ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα».

Για τις διοικητικές εξελίξεις στον Άρη:«Σίγουρα δεν είναι ευχάριστα αυτά όπου γίνονται, ο κόσμος είναι διχασμένος από όσα γίνονται, δεν είχε την στηρίξει που θα έπρεπε, κάτι λογικό από όλα όσα συμβαίνουν, πιστεύω θα βρει τον δρόμο του γιατί είναι μεγάλη ομάδα και έχει μεγάλη ιστορία, από τις πιο ιστορικές στην Ελλάδα».

Στην συνέχεια είπε: «Το Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από ιστορικές ομάδες που έχουν κόσμο, είναι πολύ σημαντικό στον ανταγωνισμό, σε όλα. Είναι κάτι που δεν συμβαίνει μόνο στον Άρη, η κρίση έχει χτυπήσει τον αθλητισμό. Δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει στα εσωτερικά της ομάδα, πιστεύω πως οι αρμόδιοι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό».

Παράλληλα τόνισε πως η Σούπερλιγκ στηρίζει τον Άρη: «Ως αντιπρόεδρος της Σούπερλιγκ στηρίζω τον Άρη, η Λίγκα συμπεριφέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο τον Άρη και κάναμε τα πάντα για να αδειοδοτηθεί, γιατί όπως βλέπει κανείς υπάρχει ταλαιπωρία με τις μεταγραφές».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο θέμα των μεταγραφών για τις ομάδες που δεν έχουν εξασφαλίσει άδεια: «Δεν υπάρχει περίπτωση τροποποίησης τον Ιανουάριο για τις ομάδες που δεν έχουν αδειοδοτηθεί. Ο Άρης γνωρίζει την διαδικασία η οποία δεν πρόκειται να αλλάξει».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: