Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Σιγά μην τον αφήσει!

Προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό η επέκταση συμβολαίου στον Τάσο Λαγό. Σε εξέλιξη οι επαφές με τον νεαρό μέσο, που δεσμεύεται ως το καλοκαίρι. Αμοιβαία η επιθυμία για ανανέωση.

Σιγά μην τον αφήσει
Στον Παναθηναϊκό δεν περίμεναν την προχθεσινή εμφάνιση και τα δύο γκολ του Τάσου Λαγού απέναντι στον Λεβαδειακό για να πειστούν ότι είναι απαραίτητος για την ομάδα που χτίζεται. Οι συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του έχουν αρχίσει εδώ και καιρό και βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

Ο 21χρονος μέσος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το προσεχές καλοκαίρι και βάσει κανονισμών μπορεί από την 1η Ιανουαρίου να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του μετακομίζοντας σε αυτή τον Ιούλιο χωρίς οι «πράσινοι» να εισπράξουν… ευρώ.

Όμως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί και ο λόγος είναι απλός. Οι δύο πλευρές είναι απόλυτα ικανοποιημένες από τη συνεργασία τους. Ο Παναθηναϊκός έχει βρει στο πρόσωπο του Λαγού έναν εξελίξιμο παίκτη που φέτος ρίχτηκε στα βαθιά και ανταποκρίνεται περίφημα, ο δε ποδοσφαιριστής αντιλαμβάνεται πως είναι στο συμφέρον του να παραμείνει σε μία ομάδα που θα έχει το χρόνο συμμετοχής που απαιτείται για να βελτιωθεί και να αξιοποιήσει το ταλέντο του.

Το θέμα αναμένεται να κλείσει σύντομα (και θετικά), καθώς ο Παναθηναϊκός είναι σε ανοικτή γραμμή με τον μάνατζερ του Λαγού, ο οποίος είναι ομογενής από τη Γερμανία. Όλα δείχνουν πως η νέα συμφωνία θα αφορά συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2017 ή του 2018.

Περιμένει Σίλντενφελντ

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ δεν προπονήθηκε ούτε χθες κανονικά λόγω των ενοχλήσεων που είχε στο μηρό από την Τρίτη. Πάντως ο Κροάτης αμυντικός θα δοκιμάσει να μπει σήμερα στο πρόγραμμα της ομάδας και αν τα καταφέρει ίσως να είναι στην αποστολή για το ματς της Κυριακής με τη Skoda Ξάνθη. Σίγουρα εκτός είναι ο τραυματίας Μπεργκ, ο ανέτοιμος Μπαϊράμι και οι τιμωρημένοι Λαγός και Κουτρουμπής, ενώ επανέρχεται από κάρτες ο Πράνιτς.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: