Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Έρχονται οι Ιρανοί για Ηρακλή!!

Σε καλό δρόμο φαίνεται πως είναι η πώληση του Ηρακλή σε Ιρανό επιχειρηματία. Έρχονται εκπρόσωποι του ενδιαφερόμενου επενδυτή στη Θεσσαλονίκη πριν το… 2014.

Έρχονται οι Ιρανοί για Ηρακλή
Στην τελική ευθεία έχει μπει η διαδικασία πώλησης των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής στον Ιρανό επιχειρηματία, Χουσεΐν Χαντεγιατί.

Όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του συλλόγου, εκπρόσωποι υποψηφίου επενδυτή αναμένονται στη Θεσσαλονίκη πριν την αλλαγή του χρόνου, καθώς υπάρχει έγκριση για την ολοκλήρωση της αλλαγής σκυτάλης στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ηρακλής ενημερώνει ότι η διαδικασία πώλησης της, έχει μπει στην τελική ευθεία καθώς μετά την αποστολή των οικονομικών στοιχείων από την ΠΑΕ στον όμιλο εταιριών ιρανικών συμφερόντων που ενδιαφέρεται να αγοράσει τον Ηρακλή, δόθηκε η έγκριση από την πλευρά του αγοραστή για να προχωρήσει η διαδικασία της αγοροπωλησίας.

Ήδη σήμερα με την παρουσία του Έλληνα εκπροσώπου του ιρανικού Ομίλου στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής, ξεκίνησαν οι διαδικασίες πρόσκλησης και έκδοσης βίζας των ανθρώπων του ιρανικού Ομίλου που θα ολοκληρώσουν την αγοροπωλησία και αναμένονται στις 27 Δεκεμβρίου στην Θεσσαλονίκη ο οικονομικός ελεγκτής και ο εκπρόσωπος του προέδρου του Ομίλου. Οι εκπρόσωποι του αγοραστή θα κάνουν τον τελικό έλεγχο της ΠΑΕ Ηρακλής και θα παρακολουθήσουν και τις αναμετρήσεις με Καβάλα και ΠΑΟΚ
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: