Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

«Εξωπραγματική η βαθμολογία»

O νεαρός ποδοσφαιριστής του Άρη,Βασίλης Καραγκούνης στις δηλώσεις του τόνισε ότι δεν συμβαδίζει η βαθμολογία με την ποιότητα του Άρη.

Αρχικά τόνισε:«Εμείς καταβάλλαμε μεγάλη προσπάθεια κατά τη δικιά μου γνώμη, χάσαμε, χάσαμε τις ευκαιρίες, χάσαμε και το πέναλτι με τον Νταβίντ και καταφέραμε να πάρουμε ένα βαθμό που, που στο τέλος δεν ήταν αυτό που αξίζαμε».

Για το αν έδειξε σημάδια βελτίωσης ο ΑΡΗΣ: «Σημάδια βελτίωσης η ομάδα έχει δείξει όλο αυτό το εξάμηνο, απλά για έναν ανεξήγητο λόγο δεν έχουν βγει στα παιχνίδια».

Για το ό,τι η ομάδα παραμένει στην τελευταία θέση: «Η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι εξωπραγματική, γιατί η ποιότητα που υπάρχει σε αυτή την ομάδα και ο τρόπος που δουλεύει στις προπονήσεις δεν έχει καμία σχέση με τη βαθμολογία».

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με έναν δύσκολο αντίπαλο. Είναι μία καλή ομάδα αλλά θα πάμε όπως και σήμερα να τα δώσουμε όλα με πάθος, για να πάρουμε μία νίκη που πιστεύω θα δείξει το δρόμο».

Για την εικόνα που έχει για τον ΠΑΣ: «Είναι μία ποιοτική ομάδα, με πολύ καλή συνοχή αλλά εμείς με το πάθος που θα πάμε για μία ακόμα μία φορά πιστεύω να καταφέρουμε να φύγουμε νικητές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: