Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Αιχμηρή αντίδραση Παναθηναϊκού!

Από πλευράς Παναθηναϊκού υπήρξε δυσαρέσκεια για την ανακοίνωση που εξέδωσε χθες ο Λεβαδειακός κάνοντας λόγο για τζαμπατζήδες οπαδούς της ομάδας στο γήπεδο της Βοιωτίας την Τετάρτη.

Αιχμηρή αντίδραση Παναθηναϊκού
Με δυσαρέσκεια υποδέχτηκαν στον Παναθηναϊκό την ανακοίνωση του Λεβαδειακού που έκανε λόγο για είσοδο μεγάλης μερίδας οπαδών του «τριφυλλιού» στο γήπεδο της Βοιωτίας για τον αγώνα της Τετάρτης χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο.

Επίσημη αντίδραση δεν υπήρξε, ωστόσο κύκλοι της ΠΑΕ ανέφεραν: «Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός για τους οπαδούς μας, που υποχρεώθηκαν να πληρώσουν 20 ευρώ για να δουν την ομάδα τους στο συγκεκριμένο γήπεδο. Καταρχήν το όποιο ‘θέμα εισόδου’ δεν μπορεί να αφορά τον φιλοξενούμενο Παναθηναϊκό, από τη στιγμή κιόλας που έχουμε παράπονα με τον έλεγχο, τη στάση και την συμπεριφορά της Αστυνομίας σε σχέση με όσα ισχύουν σε αντίστοιχες περιπτώσεις άλλων ομάδων. Αν πάντως ο γνωστός και μη εξαιρετέος στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου κ. Κομπότης πιστεύει ότι πέρα από τα τέσσερα γκολ που δέχτηκε η ομάδα του, ζημιώθηκε και οικονομικά, τότε μπορεί εκτός από παίκτες να ζητήσει από τους επί χρόνια καλούς του φίλους και δανεικά χρήματα ώστε να καλύψει τη ζημιά. Άλλωστε, είναι της μόδας τελευταία…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: