Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Κωφίδης στο Metropolis: «Το φιλικό δεν έγινε γνωστό στον κόσμο»

Ο παλαίμαχος άσος του Ηρακλή Σάββας Κωφίδης φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», σχολιάζοντας την παρουσία του κόσμου στο χθεσινό φιλικό ανθρωπιάς των Βετεράνων του Ηρακλή προς τιμήν του Γιώργου Καραϊσκου, ενώ στάθηκε και στα οικονομικά προβλήματα που βιώνει σήμερα η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά:

Για το χθεσινό φιλικό και την παρουσία του κόσμου: «Πρώτα από όλα αξίζουν συγχαρητήρια για όσους βρέθηκαν στο χθεσινό φιλικό, για την συμπαράσταση στον Γιώργο και την οικογένεια του. Βέβαια το γεγονός ότι παραβρέθηκε λίγος κόσμος προκάλεσε στεναχώρια. Δεν ξέρω που οφείλεται το γεγονός αυτό, το πιο πιθανό είναι το πώς οργανώθηκε και το πώς προβλήθηκε ήταν το πρόβλημα που δεν παρευρέθηκε τόσος κόσμος. Δεν γνώριζαν καν το παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο. Αυτοί που ανέλαβαν την πρωτοβουλία, έπρεπε να το κάνουν γνωστό στον κόσμο. Και η ώρα που διεξήχθη, στις 15:00 ήταν λίγο απαγορευτικό, εμείς κάναμε την προσπάθεια μας και θα συνεχίσουμε».


Για το ποσό που μαζεύτηκε:«Καλύτερα να μην το πω. Είναι ντροπή. Με βάση τον κόσμο που βρέθηκε ήταν καλό, αλλά θα έπρεπε να είχαμε μεγαλύτερη προσέλευση. Ήταν κακή η οργάνωση. Θα έπρεπε να χτυπήσουμε την πόρτα σε επιχειρηματίες ίσως και να δώσουμε εισιτήρια. Επισκέφθηκα τον Γιώργο και είδα ότι είναι καλύτερα».


Για την παρουσία του Χατζηπαναγή: «Ο Βασίλης ήταν στο γήπεδο, αλλά δεν μπορούσε να παίξει δεν ήταν σε καλή κατάσταση».

Τέλος αναφέρθηκε και στα προβλήματα που ταλαιπωρούν την ομάδα του Ηρακλή: «Η κατάσταση είναι γνωστή τα ξέρετε τα πράματα. Υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες και θα πρέπει να χρεαστεί μεγάλη προσπάθεια για την συνέχεια. Όταν τελειώσουν τα λεφτά τι θα γίνει; Είμαι αισιόδοξος ότι η ομάδα θα ανέβει κατηγορία και θα επιστρέψει εκείο Φοβάμαι να πω την αλήθεια την επόμενη μέρα. Ότι και να γίνει πρέπει να προστατευτεί η ομάδα, είτε είναι η ανδρική ομάδα, είτε οι ακαδημίες».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: