Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Σχορτσιανίτης: «Καλή επιτυχία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Σχορτσιανίτης: «Καλή επιτυχία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης δήλωσε ικανοποιημένος από την νίκη της Μακάμπι στο κλειστό του ΟΑΚΑ και ευχήθηκε καλή τύχη στον Παναθηναϊκό για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Είναι ωραία να ξαναβρίσκομαι εδώ στο ΟΑΚΑ. Το καλό είναι ότι η επιστροφή αυτή συνοδεύτηκε με μια νίκη. Χάρηκα που είδα τους παλιούς μου συμπαίκτες και τους εύχομαι καλή συνέχεια στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας αλλά στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό», τόνισε ο σέντερ της Μακάμπι και συνέχισε:

«Τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό έχουν τις ιδιαιτερότητές τους. Χρειάζονται ηρεμία, προσοχή και σε καμία περίπτωση σε κρίνεται από το πώς είναι οι ομάδες μέχρι τώρα και τα αποτέλεσμάτά τους. Είναι κάτι διαφορετικό. Τους εύχομαι να εμφανιστούν με την μεγάλη σοβαρότητα, αυτή που αρμόζει όταν φορούν τα χρώματα του Παναθηναϊκού και να δείξουν στο παρκέ το πάθος που ξέρω πολύ καλά ότι έχουν», τόνισε.

Τέλος σχολίασε για την παρουσία της Μακάμπι στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας.

«Έχουμε προσπαθήσει σκληρά για να πάρουμε την πρώτη θέση. Έχουμε δουλέψει σκληρά και σε κάθε προπόνηση δουλεύουμε Υπάρχουν πολλοί παίκτες που μπορούν να προσφέρουν σε κάθε θέση. Παρόλα αυτά πρέπει να διορθώσουμε κάποια στοιχεία σε προβλήματα που υπάρχουν», κατέληξε.


«Θα δείτε άλλη ομάδα»
Η Μακάμπι νίκησε -και με διαφορά- απόψε τον Παναθηναϊκό. Μπορεί να εμφανιστεί όμως ακόμα πιο δυνατή, όπως ανέφερε ο Τζο Ιγκλς.

Μια Μακάμπι ακόμα καλύτερη… προειδοποίησε ότι θα εμφανιστεί στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας ο Τζο Ιγκλς

Βέβαιος ότι η Μακάμπι μπορεί να παρουσιάσει ακόμα καλύτερο πρόσωπο απ’ αυτό που της έδωσε τη νίκη απόψε επί του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Τζο Ιγκλς.

Ο Αυστραλός φόργουορντ τόνισε η ομάδα του έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και αφού παραδέχθηκε ότι ο όμιλος που θα συμμετάσχει είναι σχετικά εύκολος, δεσμεύτηκε ότι θα εμφανιστεί ακόμα πιο δυνατή.


Αναλυτικά όσα είπε ο Ιγκλς

Για την πρωτιά στον όμιλο: «Δεν κάναμε καλό πρώτο γύρο, αλλά καταφέραμε τελικά να βγούμε πρώτοι. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς και είναι μεγάλη απώλεια για μας ο Σον Τζέιμς. Στην επόμενη φάση η Μακάμπι θα είναι διαφορετική».

Για το σημερινό ματς: «Παίξαμε πολύ καλή άμυνα για τρία δεκάλεπτα. Μας προβλημάτισαν οι πολλοί πόντοι που δεχθήκαμε στο τέταρτο, αλλά τελικά μπορέσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Για τον όμιλο της Μακάμπι σε σχέση με τον δύσκολο του Ολυμπιακού: «Όντως, είναι πιο εύκολο το γκρουπ το δικό μας από του Ολυμπιακού. Για να βρίσκονται όμως οι άλλες ομάδες εκεί πρέπει να είναι καλές. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε κάθε ματς για να πετύχουμε το στόχο της πρόκρισης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: