Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Οι πλαστές πινακίδες ή η πλαστογραφημένη κυβέρνηση;

Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο www.sport-fm.gr για τον Μιχάλη Λιάπη και τις... πλαστές πινακίδες.

Οι πλαστές πινακίδες ή η πλαστογραφημένη κυβέρνηση;
Το γύρο του κόσμου - μας πληροφορούν τα εγχώρια ΜΜΕ - ότι κάνει η υπόθεση του πρώην υπουργού Μιχάλη Λιάπη που συνελήφθη να κυκλοφορεί αυτοκίνητο με πλαστές πινακίδες.

Την είδηση συνοδεύουν αναφορές ότι «γίναμε» διεθνώς ρεζίλι κι άλλα σχετικά. Ακολουθούν οι οδηγίες του πρωθυπουργού ότι στο εξής θα χάνουν τα προνόμια τους όσοι νυν και πρώην βουλευτές υποπίπτουν σε τέτοιες πράξεις. Και να οι τηλεθεάσεις την ώρα που ο Μιχάλης Λιάπης εμφανίζεται στα κανάλια με το μπουφάν να καλύπτει τις χειροπέδες που του έχουν περάσει οι αστυνομικοί. Σε μια χώρα με 300.000 νοικοκυριά χωρίς ηλεκτρικό, τους πλειστηριασμούς να απειλούν τις μισές οικογένειες που έχουν πάρει δάνεια, πρώτο θέμα η λαμογιά του Λιάπη...

Σε μια χώρα που το θέαμα και ο εντυπωσιασμός εξαφανίζουν την ενημέρωση από τα κυρίαρχα ΜΜΕ, θα ήταν επιπόλαιο να ζητήσεις κάτι άλλα. Να όμως που ο η πραγματικότητα βγάζει ειδήσεις όσο κι αν αυτές δεν βρίσκουν διέξοδο στις τηλεοπτικές οθόνες τις ώρες της υψηλής θεαματικότητας. Μια από αυτές που την διέψευσε ασθμαίνοντας ο υπουργός Δικαιοσύνης αλλά επιμένουν να την επιβεβαιώνουν οι δικαστές είναι η εξής.

Πρόσφατα οι υπάλληλοι της τρόικα πως ως άλλη βαβαυροί αντιβασιλείς κάλεσαν στο υπουργείο Δικαιοσύνης Έλληνες δικαστές. Την είδηση επιβεβαιώνει πριν από όλους η κ. Βασιλική Θάνου, πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.

Οι τροϊκανοί έκαναν σειρά ερωτήσεων στους δικαστικούς για τον τρόπο που απονείμουν Δικαιοσύνη (!) και τους έκαναν συγκεκριμένες υποδείξεις για το θέμα των κατασχέσεων ακινήτων! Τι δεν καταλαβαίνεις, φίλε επισκέπτη αυτού του ιστότοπου.

Οι τροϊκανοί ανησυχούν μπας και οι δικαστές υπερασπίσουν το δικαίωμα στη στέγη, όσων προσφύγουν στην ελληνική δικαιοσύνη. Με άλλα λόγια ζήτησαν από τους δικαστές να μην δικαιώνουν τους προσφεύγοντες ώστε να προχωρούν γρήγορα οι κατασχέσεις των σπιτιών τους...

Πείτε μου τώρα, η λαμογιά του Λιάπη είναι το μέγα θέμα ή η ξεδιάντροπη τρόικα που κυβερνά πλέον και με τη βούλα αυτή τη χώρα. Υπάρχει κυβέρνηση που την ψήφισε ο κυρίαρχος ελληνικός λαός ή μια ομάδα ανδρείκελων που εξακολουθεί να ονομάζεται τύποις, υπουργικό συμβούλιο με «πρωθυπουργό».

Εκτελεστική εξουσία (κυβέρνηση) ή τρόικα, νομοθετική εξουσία (Βουλή) μέσω Πράξεων Νομοθετικού περιεχομένου, η τρόικα. Τώρα και η δικαστική εξουσία, επιδιώκεται να περάσει στα χέρια της τρόικας. Θα το επιτρέψουμε. Θα εξακολουθούν να μας ενοχλούν οι πλαστές πινακίδες του ανεκδιήγητου Λιάπη και θα ξεχνάμε ότι μας "κυβερνά" μια πλαστογραφημένη κυβέρνηση που έχει παραδώσει την εξουσία στην τρόικα των μνημονίων και των Γερμανών αφεντάδων.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: