Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Απέσυρε το ενδιαφέρον της η «Ηρακλής Αναγέννηση»

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την απόσυρση του ενδιαφέροντός της για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε η κίνηση «Ηρακλής Αναγέννηση».

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η παράταξη "Ηρακλής Αναγέννηση", δηλώνει ότι με συνέπεια και αίσθηση ευθύνης απέναντι κυρίως στο φίλαθλο κόσμο του Ηρακλή προσπάθησε να ικανοποιήσει τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις που προβάλλονταν από την άλλη πλευρά, ώστε να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και τη διοίκηση της ομάδας. Ανταποκριθήκαμε σε όλους τους όρους, υπομείναμε διάφορες προκλήσεις και κακοήθειες που εκδηλώθηκαν σε βάρος μας και διατηρήσαμε τη σοβαρότητα και το επίπεδο που αρμόζει σε τέτοιες διαδικασίες.

Όμως δεν είναι δυνατό να υπομείνουμε άλλο τον εμπαιγμό μας και το αστείο παιχνίδι που εξελίσσεται σε βάρος του Ηρακλή, με την αναμονή και την εμφάνιση «επενδυτών» από διάφορα εξωτικά μέρη του κόσμου, που αποσκοπούν στην καθυστέρηση και διαιώνιση της παρουσίας της σημερινής διοίκησης. Μετά τις αλλεπάλληλες παρατάσεις στη λήψη απάντησης, δηλώνουμε ότι οριστικά αποσύρουμε την πρότασή μας για την αγορά των μετοχών και την ανάληψη της διοίκησης.

Η κίνησή μας δεν διαλύεται και θα παρακολουθεί τις εξελίξεις, με κριτικό πνεύμα, αλλά με πλήρη υποστήριξη σε κάθε κίνηση που θα βοηθήσει τον Ηρακλή να βρει το δρόμο του, απαλλαγμένος από τους ερασιτεχνισμούς και την αναξιοπιστία με την οποία διοικείται σήμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: