Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Θλάση ο Ούκιτς!!

Απίθανο είναι να προλάβει ο Ρόκο Λένι Ούκιτς τον ημιτελικό Κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού τη Δευτέρα. Θλάση πρώτου βαθμού στο δικέφαλο μηριαίο έδειξαν οι εξετάσεις.

Θλάση ο Ούκιτς!
Χωρίς τον Ρόκο Λένι Ούκιτς, εκτός κι αν γίνει κάποιο… ιατρικό θαύμα, θα αναγκαστεί ο Παναθηναϊκός να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ (19:30).

Ο Κροάτης γκαρντ τραυματίστηκε στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου του χθεσινού αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, σήμερα έβγαλε μαγνητική τομογραφία και οι εξετάσεις έδειξαν θλάση πρώτου βαθμού στο δικέφαλο μηριαίο. Αυτό μεταφράζεται συνήθως σε απουσία από τα γήπεδα για 7-10 μέρες και δεδομένου πως απομένουν μόλις… τρεις για το ντέρμπι, ο Ούκιτς θα πρέπει να διαγραφεί από τα πλάνα του Αργύρη Πεδουλάκη. Ακόμη κι αν ο συγκεκριμένος παίκτης διέψευσε τους πάντες μετά τα προβλήματα με τα οποία επέστρεψε στους αχίλλειους από το Ευρωμπάσκετ γύρισε σε χρόνο ρεκόρ, αν και οι εκτιμήσεις τον έφερναν εκτός παρκέ για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πλέον στον Παναθηναϊκό εκτός από ένα… θαύμα για τον Ούκιτς περιμένουν μήπως τα καταφέρουν οι Γιόνας Ματσιούλις και Νίκος Παππάς. Ο Λιθουανός φόργουορντ και ο Έλληνας γκαρντ ακολουθούν θεραπείες για τη θλάση και τον τραυματισμό στον αγκώνα αντίστοιχα και θα προσπαθήσουν έστω και την ύστατη στιγμή να είναι διαθέσιμοι, αν και οι πιθανότητες δεν φαίνεται να είναι με το μέρος τους.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: