Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

«Βλέπει» Κλωναρίδη ο Σάντος!

Στα υπόψη του Φερνάντο Σάντος για την Εθνική ο Βίκτωρ Κλωναρίδης. Έτοιμη να… προωθήσει τις διαδικασίες για να πάρει ελληνική υπηκοότητα ο παίκτης η ΕΠΟ. Θετικός ο άσος του Παναθηναϊκού.

«Βλέπει» Κλωναρίδη ο Σάντος
Έναν παίκτη που μπορεί μεσοπρόθεσμα να προσφέρει πολλά στην Εθνική βλέπει στο πρόσωπο του Βίκτωρα Κλωναρίδη ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός έχει σχηματίσει πολύ καλή γνώμη για τις δυνατότητες και την προοπτική εξέλιξης του 21χρονου μεσοεπιθετικού και η ΕΠΟ εμφανίζεται έτοιμη να προωθήσει την υπόθεση εξασφάλισης ελληνικής υπηκοότητας του ποδοσφαιριστή.

Ο ίδιος ο παίκτης του Παναθηναϊκού κατά το παρελθόν, όσο ακόμη αγωνιζόταν στην ΑΕΚ και είχε από τότε μπει στο μάτι της Εθνικής, είχε εκφράσει την επιθυμία να παίξει στην εθνική Βελγίου. Άλλωστε η μητέρα του είναι Βελγίδα, ο ίδιος έχει γεννηθεί στο Κονγκό και διαθέτει βελγική υπηκοότητα. Μάλιστα είχε κληθεί στις Ελπίδες της χώρας, αλλά αυτό δεν του στερεί το δικαίωμα να παίξει σε άλλο συγκρότημα Ανδρών.

Πλέον, ωστόσο, και μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα μετά το ανεπιτυχές του πέρασμα από Λιλ και Μουσκρόν, ο Κλωναρίδης βλέπει διαφορετικά και θετικά το ενδεχόμενο να αποκτήσει ελληνική υπηκοότητα. Αυτό ίσως έχει να κάνει και με το γεγονός ότι δύσκολα βλέπει πως μπορεί να κληθεί στην πολύ ποιοτική εθνική Βελγίου, ενώ την ίδια ώρα η ελληνική ομάδα είναι περισσότερο ανοικτή σε νέα στελέχη.

Εφόσον αποφασιστεί από τον ίδιο τον παίκτη και με την αρωγή της ΕΠΟ, η διαδικασία εξασφάλισης ελληνικής υπηκοότητας από τον Κλωναρίδη θα γίνει πολύ γρήγορα. Άλλωστε ο ποδοσφαιριστής μετρά χρόνια στην Ελλάδα, μιας και αγωνιζόταν στις ακαδημίες της ΑΕΚ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: