Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Κακά μαντάτα για Βίτορ!

Επιβεβαιώθηκαν οι δυσάρεστες εκτιμήσεις για τον τραυματισμό του Μιγκέλ Βίτορ, που λόγω θλάσης θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα.

Κακά μαντάτα για Βίτορ
Έναν από τους… ούτως ή άλλως λίγους αμυντικούς του χάνει ο ΠΑΟΚ. Οι φόβοι για τον τραυματισμό του Μιγκέλ Βίτορ στον αγώνα με τον Ατρόμητο την Τετάρτη βγήκαν αληθινοί, καθώς οι εξετάσεις που έγιναν στον Πορτογάλο αμυντικό έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού με αιμάτωμα στο αριστερό τετρακέφαλο. Αυτό μεταφράζεται σε απουσία του από τα γήπεδα για ένα μήνα και αυτόματα καθίσταται προτεραιότητα για το «Δικέφαλο του Βορρά» η απόκτηση στόπερ.

Στην προπόνηση της Παρασκευής, που έγινε σε χαλαρούς ρυθμούς καθώς οι παίκτες είναι καταπονημένοι, δεν συμμετείχαν οι Λόρενς, Νίνης και Στοχ, που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Το… μενού περιλάμβανε ασκήσεις τεχνικής για τη μεταβίβαση της μπάλας και τακτικής για την κυκλοφορία και την πίεση της μπάλας.

Η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με το Λεβαδειακό στην Τούμπα (15:00) ολοκληρώνεται το Σάββατο με προπόνηση στις 15:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Αμέσως μετά θα ανακοινωθεί και η αποστολή.




Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: